Smartphone Honor 8 Pro byl oficiálně představen. Víme, kolik bude stát

smartphone Honor 8 Pro

Minulý týden jsme vám přinesli již kompletní informace o novince společnosti Honor. Smartphone Honor 8 pro byl dnes oficiálně představen, takže už konečně známe i jeho cenu.

Smartphone Honor 8 Pro cenou moc nepotěší

O Honoru 8 Pro už jsme psali minulý týden, kdy se omylem dostaly kompletní informace na internet, takže dnes už jen ve zkratce. Jedná se o nový model této subznačky Huaweie. Smartphone Honor 8 Pro má 4000 mAh baterii, která se vlezla do 6,97 mm tenkého těla. Na přední straně najdeme 5,7“ velký QHD displej. O výkon se stará procesor Kirin 960, dále v telefonu bude 6GB RAM a 64GB vnitřní paměti která půjde rozšířit o microSD karty.

Honor 8 Pro – BornForSpeed

Honor 8 Pro - BornForSpeed

Novinkou oproti minulému týdnu je to, že v balení nalezneme i headset pro virtuální realitu a speciální aplikaci Jaunt VR, která již nabízí několik stovek VR zážitků. Samotný headset se vyrobí přímo z krabičky telefonu, což je rozhodně originální nápad. Dále jsme se konečně dozvěděli cenu. V Evropě startuje na 549 eurech, což je zhruba bez DPH a cla 14 900 Kč. Pro srovnání, Honor 8 startoval na ceně 11 900 Kč. Dostupný v Evropě by telefon Honor 8 Pro měl být do konce dubna, přesná dostupnost v Česku zatím není známa.

[aps_product_sz id=“431673″]

Co říkáte na cenu telefonu? Je to již hodně?

Zdroj: androidauthority.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (8)