TOPlist

Reakce ve Facebook Messengeru mají úspěch. Používáte je také?

facebook-reakce

Během posledních let byl ikonický palec nahoru rozšířen o nová tlačítka pro reagování. Nejprve tato novinka byla dostupná pouze v aplikaci Facebook, před několika měsíci se ale reakce dostaly i do Messengeru a jak to vypadá, slaví úspěch.

V Messengeru bylo odesláno více než 2 miliardy reakcí

Reakce se do Messengeru dostaly před několika měsíci, za tu dobu již byly použity u více než 2 miliard zpráv. Informaci oznámila společnost Facebook, kromě toho také prozradila, že aplikaci Messenger používá 1,2 miliardy uživatelů. K tomuto milníku také společnost zveřejnila infografiku.

reakce messenger reakce messenger mapa

Nejvíce oblíbenou reakcí je emotikona se srdíčky, naopak nejméně používanou je palec dolů. Ve výsledku jsou také pozitivní reakce mnohem populárnější než ty negativní. Zajímavé je také to, že mladí lidé ve věku 18 až 24 let, je posílají dvakrát více než starší lidé. Zveřejnila se také mapa světa, která ukazuje, jaké emotikony se v jednotlivých oblastech a státech posílají nejvíce. V našem okolí vyhrává emotikona se srdíčky.

Používáte také reakce ve Facebook Messengeru?

Zdroj: mashable.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (8)