Poznej Slovo je česká alternativa k oblíbeným slovním hrám

poznej slovo android hra

Slovní hry v posledních týdnech nabírají opět na obrátkách. Na Google Play se objevil Picwords 2, vyšla nová hra Pixwords Scenes a Piknik Slovo se stalo na chvílí nejstahovanější hrou vůbec. Pokud už je máte dohrané, tak pro vás máme českou alternativu Poznej Slovo. Jde sice o starší hru, ale stále nabízí novou výzvu při hádání slov.

U hry Poznej Slovo se vybírá ze čtyř obrázků

Stejně jako u Pixwords i zde musíte poskládat správně písmena podle nápovědy v podobě obrázku. Jenže obrázek k uhádnutí jednoho slova není jeden, nýbrž hned čtyři. Oproti Piknik Slovo se zde hádá jen jedno slovo, které má nějakou spojitost se všemi obrázky. K dispozici už je i nápověda Poznej Slovo.

Podobně jako u jiných slovních her, i zde jsou první úrovně jednoduché a postupně se obtížnost zvyšuje. Potěší i to, že po uhodnutí úrovně, se ukáže popis, který vysvětlí, jak je slovo spojeno s obrázkem. Ve hře je celkem 250 úrovní, hru můžete stahovat zdarma na Google Play. Pro spuštění vyžaduje minimálně Android 2.3, průměrné hodnocení je momentálně 4.0.

Poznej Slovo
Poznej Slovo

Hráli jste již někdy Poznej Slovo? Do jaké úrovně jste se dostali?

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (0)