TOPlist

Pokémon GO slaví 500 miliónů stažení. Taky ještě hrajete?

Pokémon GO slaví

Fenomén v podobě hry Pokémon GO slaví další úspěch. I přestože v některých zemích není možné hru stáhnout, tak na platformě Android a iOS dosáhla hra v dnešních dnech již přes 500 miliónů stáhnutí.

Pokémon GO slaví rekordní počet stažení

Zajímavé je především srovnání s dalšími úspěšnými hrami. Možná vás to překvapí, ale Pokémon GO má ještě co dohánět. Alespoň pokud provedeme porovnání s dnes již kultovní hrou Angry Birds, která má přes tři miliardy stáhnutí! Další klasika nejenom mobilního hraní v podobě hry Tetris má přes 425 miliónů stažení. Oblíbení pokémoni se tak řadí mezi ty nejúspěšnější hry. Důležitý je ale údaj, za jak dlouhou dobu se to této hře podařilo. Zatímco v uvedených příkladech se jedná o hry, které jsou k dispozici několik let, tak Pokémon GO se tento velký počet stažení povedl od července letošního roku. To je neuvěřitelný výsledek.

Pokémon GO

K tak úspěšné hře se samozřejmě vážou i úspěšná a zajímavá čísla. V prvním měsíci od uvedení si vývojářské studio Niantic Labs přišlo na 100 miliónů dolarů. Zajímavé je i celková suma kilometrů, kterou hráči nachodili. Dohromady se jedná o neskutečných 4,6 miliard kilometrů.

Pokémon GO
Pokémon GO

Taky ještě hrajete, nebo vás to už omrzelo?

Zdroj: androidauthority.comandroidpolice.com.

Jan Vitásek
O Autorovi - Jan Vitásek

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (39)