TOPlist

Pokémon Go se pořád hraje. Hráči za týden chytili 3,3 miliardy pokémonů

pokemon go legendarni pokemon ho-oh

Na Pokémon Go hráče už sice nenarážíme na každém kroku jako tomu bylo minulý rok. Odliv hráčů začal již první měsíce po spuštění. Nicméně hra ani zdaleka není mrtvá. Pokémon Go stále hraje velké množství hráčů. To ukazují i výsledky z poslední akce, kterou si Niantic připravil.

Niantic uspořádal akci, ve které hráči chytili 3,3 miliardy pokémonů

Akce s názvem Global Catch Challenge probíhala celý týden. Úkol hráčů byl jednoduchý, během jednoho týdne chytit co nejvíce pokémonů. Celkově byla rozdělena na tři části. Za splnění každé části obdrželi hráči odměnu v podobě bonusových věcí do hry a za splnění nejvyšší příčky se pak na 48 hodin začali objevovat dva speciální pokémoni po celém světě.

To byly předem dané odměny za splnění. Ale jelikož hráči překonali finální číslo chycených pokémonů o 300 milionů, tak Niantic připravil speciální akci. Až do 12. prosince se po celém světě objevuje legendární pokémon Ho-Oh, kterého můžete vidět v náhledovém obrázku výše. Na jeho chycení bude potřeba skupina alespoň o 20 hráčích, aby tak existovala šance na jeho chycení.

Pokémon GO
Pokémon GO

Hrajete ještě Pokémon Go?

Zdroj: engadget.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (3)