Google prozradil plány pro další Pixel chromebook. Nejsou moc pozitivní

Google Pixel chromebook

Google na veletrhu MWC potvrdil to, co se nějaký čas předpokládalo. Společnost nemá v plánu v blízké budoucnosti vypustit na trh další Pixel chromebook. Řekl to vedoucí hardware oddělení Rick Osterloh.

Další Pixel chromebook dlouho nebude

Nejedná se o nějaký velký šok, vzhledem k tomu, že poslední Pixel chromebook šel do prodeje v roce 2015 a oficiálně se přestal prodávat v srpnu roku 2016. Od té doby nebyly žádné zprávy o nějakém novém chromebooku od Googlu a ještě nějakou dobu o nich neuslyšíme. Místo toho se zaměří na spolupráci s jinými výrobci na lepší optimalizaci Chrome OS, podobně jako jsme nedávno mohli vidět u Samsungu Chromebook Pro.

Z původního rozhovoru to dokonce nejprve vypadalo, že nové Pixel Chromebooky nebudou už nikdy. To naštěstí Rick Osterloh o den později vyvrátil a na twitteru řekl, že Pixel chromebook není mrtvý, jen o něm ještě nějaký čas neuslyšíme.

For What’s Next: The New Chromebook Pixel

For What’s Next: The New Chromebook Pixel

Co se týče tabletu Pixel C, o něm nepadlo žádné slovo, stejně jako o nějaké nové generaci tohoto tabletu s Androidem. Zde to vypadá, že Google doprodá ze skladů svá zařízení a plně se soustředí na telefony a zařízení pro chytrou domácnost jako je Google Home. K samotným Pixel telefonům prozradil Rick Osterloh, že se jím daří dobře, nicméně přiznal problémy s dodávkou nových telefonů. To je jeden z důvodů, proč stále oficiálně nevyšly Pixel telefony na našem trhu.

Přemýšleli jste někdy o koupi Pixel chromebooku?

Zdroj: androidauthority.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (0)