Nova Launcher Prime v akci: až do Nového roku za 20 korun

nova-launcher-prime-v-akci_ico

Nova Launcher pravděpodobně nemusíme našim čtenářům nějak podrobněji představovat. Jedná se o jeden z nejvíce přizpůsobitelných a propracovaných alternativních launcherů pro Android. Základní verze je zdarma a poskytuje drtivou většinu funkcí, kterou uživatelé mohou chtít a potřebovat. Zvládá tedy například podporu témat ikon, nastavení barev, má několik typů seznamu aplikací a stylů domovské obrazovky, schopnost importovat nastavení z jiných launcherů a mnoho dalších funkcí. Kdo však chce mít k dispozici všechny funkce, které vývojáři nabízejí, musí si pořídit placenou verzi, která běžně stojí kolem stokoruny. Pokud chcete ušetřit po vánočních nákupech, jistě vám udělá radost Nova Launcher Prime v akci za cenu 20 Kč, která platí až do 1. ledna 2017.

Proč koupit Nova Launcher Prime v akci?

Placená verze Nova Launcheru nabízí celou řadu funkcí navíc. Namátkou jmenujme třeba možnost skrývat aplikace, vytváření záložek a složek v seznamu aplikací, zobrazování počtu nevyřízených událostí (nepřečtených zpráv, nepřijatých hovorů apod.). Kompletní výčet prémiových funkcí najdete na konci článku.

Autoři dávají placenou verzi do slevy poměrně často, a většinou během těchto akčních období nasbírají nemálo dalších spokojených zákazníků. Aktuální sleva ze 4,99 dolarů na 0,99 dolarů znamená snížení ceny o bezmála 80 %. Naposledy byl Nova Launcher Prime v akci během letních prázdnin, předtím pak v prosinci 2015. Plnou verzi si tedy můžete stáhnout za nejnižší cenu, za kterou lze v Obchodě Play nabízet aplikace.

K tomu, abyste mohli využívat všech výhod placené verze, musíte mít nejprve nainstalovanou standardní verzi Nova Launcheru. Plná verze totiž funguje jen jako klíč, který odemkne přístup ke všem prémiovým funkcím. Těšit se přitom můžete na ani ne týden starou verzi 5.0, která přinesla například vzhled ve stylu Pixel Launcheru, jako je možnost otevírání seznamu aplikací potažením prstu nahoru či zkratky aplikací z Androidu 7.1.

Jaké funkce přinese verze Prime?

Podívejme se na stručný výčet funkcí, které dostanete v placené verzi:

  • Podpora gest, jako je štípnutí, dvojí poklepání a další na domovské obrazovce, přes která lze otevřít oblíbené aplikace.
  • Zobrazování počtu nepřečtených, díky kterému nezmeškáte žádné zprávy přes Hangouts, SMS, Gmail a další aplikace.
  • Možnost vytvoření nové karty nebo složky v seznamu nainstalovaných aplikací.
  • Možnost skrýt nepoužívané aplikace ze seznamu.
  • Gesta nad ikonami aplikací mohou vyvolávat různé funkce a zkratky.
  • Více grafických přechodových efektů, jako je například stírání či akordeon.

Placenou verzi Nova Launcheru si pořídil více než milion uživatelů a její průměrná známka je 4,8. Instalovat ji můžete na zařízení s Androidem 4.0 a vyšším.

Nova Launcher
Nova Launcher
Nova Launcher Prime
Nova Launcher Prime

Zdroj: androidpolice.com.

Karel Kilián
O Autorovi - Karel Kilián

Karel Kilián je zkušený technický redaktor a copywriter s bohatou praxí v oblasti informačních a komunikačních technologií. Jeho kariéra začala na pozici prodavače, odkud postupně… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (8)