TOPlist

Nejnovější Android aplikace z Google Play #136: Stovka her a notifikace

NEJNOVější android aplikace google play 136

Ranní ptáče dál doskáče – a to v kombinaci s nejnovějším nášupem čerstvých Android aplikací obzvlášť. V dnešním pondělním seriálu nalezneme pokročilé ovládání notifikačního centra v podobě Boomerang Notification aplikace, s WiFi Sentinel si posvítíme i na automatizaci WiFi připojení a o jednoduché nahrávání hovorů bez reklam se postará AB Call & Voice Recorder. Nejnovější Android aplikace završí parádní Gamezop, díky kterému si zahrajete až stovku her bez nutnosti jejich stahování do smartphonu.

Stylové odkládání notifikací s Boomerang Notification

Nejnovější Android aplikace odstartuje notifikační centrum Boomerang. Název je opravdu výstižný, jelikož primární funkce této novinky je ukládat oznámení a upozornění na později. Nečekejte však nedotažený primitivní kousek – Boomerang odkládání notifikací promyslel opravdu pečlivě. Ukládat můžete kterákoli oznámení, případně lze vybrat mezi specifickými aplikacemi, jimž bude funkce umožněna. Uložené notifikace naleznete v designově jednoduché a povedené aplikaci v samostatné záložce – lze nastavit i automatická připomenutí.

Boomerang Notifications
Boomerang Notifications

Podejte si WiFi připojení s WiFi Sentinel a ušetřete baterii

Necháváte WiFi neustále spuštěnou i po odchodu z domova či kanceláře? Pravděpodobně ano. Zapnutá WiFi však sama o sobě dokáže slupnout nezanedbatelnou část baterie – a to i jen díky opakovanému vyhledávání neexistujících sítí. Zkušenějším poslouží Tasker, pokud se však nechcete otravovat s nastavováním, aplikace WiFi Sentinel zapomnětlivcům ráda pomůže. Po nastavení bude sama vypínat a zapínat WiFi podle vašich požadavků.

Wifi Sentinel
Wifi Sentinel

AB Call & Voice Recorder nahraje hovory – a to bez reklam

Nahrávání hovorů nebo rychlé poznámky? Mezi nejnovější Android aplikace se zařadi i titul s delším názvem AB Call & Voice Recorder, který umí právě tohle – a to úplně zdarma a bez reklam. Kvalitní nahrávky pořídíte ve formátu WAV, MP4 I 3GP. Vybrat si také můžete mezi mikrofony na zařízení. Příjemným bonusem jsou pak barevná schémata.

AB Call & Voice Recorder
AB Call & Voice Recorder

Stovka zábavných miniher v aplikaci Gamezop

Pecka tohoto týdne je aplikací a zároveň parádním místem pro příležitostné a klikačkové hráče Android her. Aplikace Gamezop je shromaždištěm zajímavých i slavných miniher pod velikost 5 MB. Hru jednoduše spustíte kliknutím bez toho, aniž byste ji museli fyzicky stahovat z Google Play. Každý týden ručně vybírané hry přibývají a nasytí se jak hráči puzzle a hlavolamů, tak nervydrásajících klikaček a skákaček. Ke hraní navíc ani nepotřebujete WiFi. Od nás rozhodně palec nahoru!

Play & Win Unlimited (Games khelo, Paise jeeto)!
Play & Win Unlimited (Games khelo, Paise jeeto)!

Vyzkoušejte další nejnovější Android aplikace

Johanna Kovaczicz
O Autorovi - Johanna Kovaczicz

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (3)