TOPlist

Navigace Sygic za historicky nejnižší cenu!

sygic

Komerční článek

Největší výprodej roku navigací Sygic začíná právě teď! Sygic vám přináší nejnižší ceny doživotní navigace Premium, které začínají již na 16,99 €. Výprodej v rámci tzv. Černého pátku končí 30. listopadu, takže na nic nečekejte a ušetřete až 70 % na všech balíčcích navigace Premium.

Sygic GPS Navigace změní váš telefon či tablet na inteligentní navigační zařízení. Nejlepší na Sygic je to, že stačí, abyste si jednou koupili licenci, a pak už vás nečekají žádné dodatečné platby a pravidelné aktualizace map máte celoživotně zdarma. To znamená, že bez ohledu na to, kde se právě nacházíte, budete mít vždy k dispozici nejaktuálnější dostupné mapy, aniž byste k tomu potřebovali datové připojení. 03_advertorial_729x478_en

A kromě vždy dostupných map Sygic rovněž nabízí několik Premium funkcí, například hlasovou navigaci, dynamického asistenta pro jízdu v pruzích, zobrazení křižovatek s ukazateli jízdních pruhů pro složité křižovatky, upozornění na omezení rychlosti a praktický Head-Up displej, který přemění čelní sklo vozidla na projekční plochu navigace, a mnoho dalších. Je to také první navigační aplikace nabízející funkci Dashcam, která využívá kameru telefonu k nahrávání situace před vozidlem během navigování.

Všechny tyto funkce pracují i off-line, ale teprve po připojení k internetu budete moci získat maximum ze své navigace Sygic. Jenom namátkou uvádíme dopravní informace, výstrahy pro rychlostní radary, tipy pro parkování včetně informací o dostupnosti a cenách a také informace o cenách pohonných hmot.

Sygic GPS Navigation for Android – Designed for a great user experience

Sygic GPS Navigation for Android - Designed for a great user experience

Můžete si vybrat balíček, který nejlépe vyhovuje vašim potřebám – můžete si zvolit různé konfigurace služeb a mapového pokrytí. Nyní můžete získat doživotní licenci Premium pokrývající všechny evropské země za pouhých 16,99 € (sleva 66 % z běžné ceny 49,99 €). Nebo si můžete pořídit balíček obsahující světové mapy za pouhých 23,99 € (sleva 70 % z běžné ceny 79,99 €). Pokud jezdíte často a zdržují vás husté dopravní zácpy, pak můžete zvážit koupi některého z balíčků Premium + Traffic obsahující dopravní informace v reálném čase, které vám pomohou vyhnout se uvíznutí v dopravních zácpách. Nyní můžete ušetřit až 70 % z cen balíčku Premium + Traffic Europe, které začínají již na 24,99 €.

Využijte speciální nabídku pro Černý pátek a získejte nejpokročilejší navigaci na trhu za zlomek její běžné ceny. Navštivte obchod Sygic a vyberte si některý z balíčků s mimořádnou slevou. Pouze do 30. listopadu. 02_advertorial_729x478_sk_cz_pl

Sygic GPS Navigation & Maps
Sygic GPS Navigation & Maps
Komerční článek
O Autorovi - Komerční článek

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (12)