Meizu Band oficiálně představen: Cenou a funkcemi útočí na Mi Band 2

Meizu Band

Fitness náramky mají mnohem větší oblibu než například chytré hodinky, jeden z důvodů může být i cena, která je většinou mnohem nižší. Do segmentu levnějších fitness náramků pak bude patřit i nově představený Meizu Band.

Meizu Band: První náramek od čínského výrobce

Na trhu s fitness náramky dominuje hlavně Fitbit, u nás mají ale největší úspěch levné náramky jako třeba Xiaomi Mi Band. A právě pro něj bude Meizu Band největším konkurentem. Nabízí totiž kvalitní zpracování a funkce za velmi nízkou cenu.

Design Meizu Band je velmi nenápadný a elegantní. Uprostřed náramku najdeme OLED displej, který kromě času může ukazovat počet kroků, spálené kalorie a tepovou frekvenci pomocí vestavěného monitoru srdečního tepu. Dokáže ukázat i základní upozornění, případně se použít k nalezení ztraceného telefonu, pokud je zapnuté Bluetooth.

Náramek se propojuje s aplikací Meizu Health, ve které samozřejmě naleznou uživatelé mnohem detailnější informace o denní aktivitě. Nabízí také bohaté sociální funkce, kdy se dá různě poměřovat a soutěžit s přáteli.

Band se nabíjí položením na magnetickou nabíječku, která je v balení přiložena. Podle Meizu vydrží náramek na jedno nabití až 7 dní. Co se týče odolnosti, tak splňuje certifikaci IP67. Nejlepší na tom všem je pak cena, která se na čínském trhu zastavila na 229 jüanech, to je v přepočtu zhruba 850 Kč. Oficiálně v České republice dostupný pravděpodobně nebude, nicméně několik obchodů u nás nabízí Meizu telefony, takže náramek by mohly nabízet také. S případným objednáním ze zahraničí by také neměl být problém.

Co říkáte na nový Meizu náramek, bude mít šanci proti Xiaomi Mi Band 2?

Zdroj: androidauthority.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (9)