Levné Android Wear hodinky Ticwatch se konečně dostaly do prodeje

android wear hodinky ticwatch chytre hodinky android wear

Chytré Android Wear hodinky neboli spíš po novém Wear OS hodinky od společnosti Mobvoi způsobily při představení docela hodně ruchu. Tlačí totiž cenu hodně nízko, dlouho jsme je ale nemohli vidět v evropských obchodech. Mohli jste je koupit ze stránek společnosti, kde už se ale platilo více za import z USA. Nyní se však chytré hodinky Ticwatch objevily v Evropě. Můžete je tak například do Česka objednat z německého Amazonu s poštovným zdarma.

Za chytré Android Wear hodinky Ticwatch zaplatíte 4 000 Kč

Cena oproti původní Kickstarter kampani narostla o jeden tisíc korun. Nicméně i tak jde o jedny z nejlevnějších Wear OS (Android Wear) hodinek. Co se týče specifikací, tak displej je OLED a má velikost 1,4 palce. Hodinkám nechybí GPS, splnění certifikací IP67, WiFi nebo senzor srdečního tepu. O výkon se stará MediaTek MT2601, dále je k dispozici 512 MB, 4 GB vnitřní paměti. Baterie má kapacitu 300 mAh.

Existují dva modely, Ticwatch S a Ticwatch E. Rozdíly jsou však minimální. Ticwatch S má o něco lepší příjem GPS, a to kvůli tomu, že je integrován v řemínku. Má to ale i stinnou stránku, nebudete moct vyměnit řemínek hodinek. TicWatch E má o něco horší GPS, která je přímo v těle hodinek, plusem je ale možnost výměny řemínků.

Přímo na našem trhu hodinky zatím nekoupíte, nicméně jsou dostupné v mnoha evropských eshopech. Nejjednodušší je koupě v německém Amazonu, kde je poštovné zdarma a nemusíte řešit ani dovoz z Německa. Hodinky vám rovnou přijdou na adresu v Česku. Vychází na 159 EUR, takže cca 4 000 Kč.

EDIT: Jak upozornili naši čtenáři v komentářích. I když to na první pohled nejde moc poznat, tak je můžete koupit z oficiálních stránek eu.mobvoi.com rovněž s poštovným zdarma a také o něco lepší cenou. Hodinky se odesílají z Polska, takže nehrozí žádné clo apod. Navíc pokud zadáte v košíku při objednávce kupón „TICWATCHSELAUNCH„, obdržíte slevu 10 procent.

Jak se vám líbí tyto chytré hodinky Ticwatch?

Zdroj: gsmarena.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (14)