Na webový klient pro Allo už dlouho čekat nebudeme

klient pro allo

Chatovací aplikace Google Allo není zase tak špatná, trpí hlavně tím, že ji chybí několik důležitých funkcí. Jedna z těch největších je webový klient pro Allo. Toho jsme se již měli dočkat v těchto dnech, jenže se tak nestalo. Nyní vedoucí pro Google Allo a Duo prozradil, jak dlouho ještě budeme čekat.

Webový klient pro Allo přijde za několik týdnů

O webovém klientu pro Allo jsme oficiálně nikdy neslyšeli. Odhalil jej totiž zaměstnanec Googlu přes Twitter v únoru tohoto roku. O dva měsíce později vyšlo najevo, že za zhruba měsíc až dva, by se měli dočkat i uživatelé. Nyní už zbývá jen zhruba půl měsíce do data, který prozradil vice prezident Nick Fox a stále jsme o Allo pro web nic neslyšeli. Lidé tedy začali pátrat, co se s tím stalo.

Odpověď zvědavým uživatelům dal Amit Fulay, což je přímo vedoucí, který má na starost Google Allo a Duo. Podle jeho tweetu se webového klienta dočkáme za několik týdnů. Otázkou je, jestli to není již pozdě. V redakci již Allo nevyužíváme a osobně neznám ani jednoho člověka, který by tuto chatovací službu využíval. Tato chatovací služba má velkou konkurenci, a to i ze svých vlastních řad.

Google Allo
Google Allo

Používáte sami nebo znáte někoho, kdo ještě používá Google Allo?

Zdroj: androidpolice.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (1)