Honor 6A je novým přírůstkem do nižší třídy. Nabídne kovové tělo a čtečku otisků

Honor 6A nahled

Dnes byl představen nejnovější člen do rodiny Honor telefonů. Jedná se o Honor 6A, který se zařadí do nižší třídy. Ve své cenové kategorii to ale bude mít hodně těžké.

Honor 6A to nebude mít lehké

Společnost Honor posílá tento model do hodně silné konkurence v čele s Xiaomi, nebo brzy i Nokií. Nový Honor má 5“ velký displej s HD rozlišením. Rovnou z krabice má telefon Android 7.0 Nougat. Uvnitř je čtyřjádrový procesor Qualcomm Snapdragon 430, 2GB RAM a 16 GB paměti. Prodávat se bude i verze se 3GB RAM a 32 GB vnitřní pamětí. Oba modely pak budou mít slot pro microSD kartu. Baterie má kapacitu 3 320 mAh.

Na zadní straně nalezneme 13MPx fotoaparát, přední selfie kamerka pak bude mít 5 MPx. Vzhledem k tomu, že konkurence již i v nižší třídě používá kov a čtečky otisků prstů, musel Honor použít stejné materiály a funkce. V Číně se začíná prodávat od 1. června, později by se měl dostat i do Evropy. Dostupný bude ve čtyřech barevných variantách. Základní model stojí v přepočtu bez DPH 2720 Kč, model s větší pamětí pak stojí v přepočtu bez DPH 3 429 Kč.

Myslíte si, že bude mít Honor 6A v této cenové kategorii šanci?

Zdroj: androidauthority.com.

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (2)