Chytré hodinky s Android Wear 2 obdržely velkou aktualizaci

android wear 2 aktualizace

Systém Android Wear měl krušnější časy, kdy se v jednom období nepředstavovalo mnoho modelů chytrých hodinek a chvíli to vypadalo, že jej Google začne pomalu opouštět. Vše se ale změnilo s příchodem verze Android Wear 2. Nyní existuje několik desítek chytrých hodinek. Všechny majitele pak určitě potěší nová aktualizace Android Wear 2.6, která přináší zajímavé funkce.

Android Wear 2.6 vylepší používání chytrých hodinek

V prvé řadě se upravuje velikost textu u notifikací. A to podle délky. Takže delší oznámení bude psáno menším písmem. Podle Google tato změna umožní, že se ve většině případů vleze na displej hodinek o řádek více. Dále proběhla změna v rychlém nastavení, kdy se přidaly hlavně informace ohledně připojení.

Další velmi zajímavou novou funkcí jsou nedávné aplikace, které půjdou rychle otevřít z menu aplikací. Po instalaci aktualizace se již také budou zobrazovat notifikace u stažení souborů, a to včetně zbývajícího času. V neposlední řadě se také upravilo dotykové ovládání, a to hlavně rozpoznání přejetí prstem na boku a dlouhé stisknutí.

Novou aktualizace Android Wear stáhnete přes Google Play, pokud by se vám ale ještě nová verze nenabídla, tak můžete využít například APKMirror.com. Jedná se o další významnou aktualizaci pro chytré hodinky, pár dnů zpátky přišla aktualizace na Tizen 3.0 pro hodinky od Samsungu.

Wear OS by Google Smartwatch
Wear OS by Google Smartwatch

Vyzkoušeli jste již novou verzi Android Wear?

Zdroj: phonearena.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (2)