Google upravil Chytré karty, reakce nejsou pozitivní

Google upravil funkci Chytrých karet u Google Now.

Nejenom Facebook v posledním týdnu upravil vzhled své aplikace. Není ale sám, Google upravil funkci Chytrých karet a uživatelé to nenechali bez povšimnutí. Když jakákoliv aplikace trochu poupraví funkci nebo vzhled, najdou se vždy spokojení i nespokojení. U této úpravy ale spíše převládá druhá skupina lidí.

Google upravil funkce Chytrých karet

Pokud jste dosud využívali Chytré karty Google víte, že pokud jste s jednou kartou byli hotoví, stačilo po ní přejet prstem a tím jste ji i odstranili. Nyní Google upravil tuto funkci. Jestliže budete chtít kartu odstranit, musíte klepnout na ikonu se třemi tečkami a v nabídce zvolit, že jste s kartou doslova skoncovali.

 

Kvůli této změně se však lidé na fórech bouří. Odstranění karet však není jedinou změnou. Další je například i poloprůsvitné uživatelské rozhraní. Aktualizace aplikace se začala uvolňovat včera, takže dosud není dostupná na všech zařízeních. Než se dostane k vám, může to trvat několik dní, ale také i třeba týdnů.

Co si myslíte o této změně?

Zdroj: droid-life.com

Radek Toman
O Autorovi - Radek Toman

Býval dobrým školitelem jednoho nejmenovaného elektra, ale namísto toho, aby využili jeho znalosti, zabili vášeň k elektru, kterou miloval. Obviněn ze zrady nyní projíždí Světem… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (0)