Google Reply: Vyzkoušejte si novou aplikaci pro rychlé odpovědi

reply google area120

Minulý týden jsme informovali o nejnovější aplikaci Googlu s názvem Reply. Tu tvoří lidé z týmu Area 120, který má na starost hodně experimentální služby a aplikace. Google Reply nabízí rychlé odpovědi pro oblíbené chatovací aplikace jako je WhatsApp, Facebook Messenger, Twitter zprávy či třeba Hangouts nebo Zprávy pro Android.

Google Reply je dostupný prozatím v cizích jazycích

Aplikace je ve fázi uzavřeného testování, nicméně APK soubor se dnes objevil na serveru APKMirror, takže si ji každý může vyzkoušet na svém telefonu. Je tu podmínka, že váš telefon musí běžet alespoň na Androidu 7 Nougat.

google reply

Po instalaci aplikace si ji jednoduše spojíte s vaším Google účtem a nastavíte v jakých aplikacích chcete, aby fungovala. K fungování je také potřeba povolení k zobrazení notifikací, protože odpovědi se budou nabízet přímo v notifikačním okně. Zároveň bude potřeba povolit i práva k umístění, protože aplikace nabízí rychlé odpovědi podle toho, jak jste daleko od práce, domova či cíle. A to třeba přímo v minutách, které vám zbývají do cíle.

Nastavit jdou také automatické odpovědi na základě kalendáře, nebo například když běháte, jedete na kole nebo autem. Pro nás může být hlavním mínusem to, že není podporován český jazyk, takže nabízené odpovědi nejsou moc relevantní. Pokud si ale často píšete s někým ze zahraničí, tak se může aplikace hodit. Kromě angličtiny, se momentálně ví o podpoře španělštiny a francouzštiny.

Uvítali byste podobnou aplikaci v češtině?

Zdroj: gsmarena.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (0)