TOPlist

Google už dokáže poznat i to, že lyžujete

lyzujete casova osa

Venku to momentálně nevypadá na lyžování, proto se možná divíte, proč informujeme o zimním sportu. Je to jednoduché, Google vylepšil rozpoznávání pohybu a dokáže poznat, že lyžujete.

Lyžujete? Google vás zaznamená do časové ose

Časová osa v Google mapách je fascinující, ale zároveň také děsivá. Ukazuje všechny lokace, cesty, prostředek a přesné časy, kde jste se pohyboval. Pokud jste pořídili v lokaci i fotky, tak je automaticky přiřadí. Prozatím funkce dokázala rozpoznat auto, MHD, chození a jízdu na kole. Dokáže už ale rozpoznat i lyžování. Stačí mít telefon v kapse.

lyzujete google mapy

O této funkci informoval uživatel /u/Chozenus na redditu, někteří uživatelé pak napsali, že tuto funkci mají delší dobu. Propojena je s mapami sjezdovek, které Google přidává do map v posledních letech. Prozatím není jasné, jestli je funkce dostupná i v Evropě. Dozvíme se to velmi pravděpodobně až na podzim / v zimě, jakmile se zprovozní většina sjezdovek.

Google Maps
Google Maps

Používáte časovou osu v Google mapách? Ukázalo se vám již lyžování?

Zdroj: androidpolice.com.

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (11)