TOPlist

Google Pixel Buds: Chytrá sluchátka s automatickým překladem do ucha

Google Pixel Buds

Pixel 2 telefony nemají 3,5 mm audio jack. Tato informace rozpoutala velkou diskuzi, Google ji trochu mírní s novými bezdrátovými sluchátka Google Pixel Buds. Kromě klasického přehrávání mají jednu velmi zajímavou funkci, a to integrovaný překladač, takže díky nim můžete mluvit téměř bez problémů v reálném čase až čtyřiceti jazyky.

Sluchátka Google Pixel Buds budou ideální pomocník v zahraničí

Nová sluchátka od Googlu jsou bezdrátová, ale na rozdíl od Apple AirPoids jsou spojena drátem, takže například nehrozí, že byste je někde mohli tak jednoduše zapomenout, nebo ztratit. Všechny ovládací prvky jsou zabudovány v pravém sluchátku. K chytrému asistentu Google se dostanete stisknutím pravého sluchátka.

Google Pixel Buds cz

Asistent v těchto sluchátkách umožní to, že může uživatel poměrně dost ovládat telefon přes příkazy. Dokáže například číst přímo do ucha oznámení a zprávy. Nejzajímavější je ale integrovaný Google překladač. Pomocí sluchátek tak budete moc mluvit ve svém rodném jazyce s někým úplně cizím, a to v reálném čase. Dobrou zprávou je, že mezi 40 podporovanými jazyky najdeme i češtinu!

Přímo při představování Google ukázal na pódiu, jak překlad funguje ve spojení s telefonem. A to v konverzaci, kdy se na jedné straně používala švédština a na druhé angličtina. Překladač velmi dobře dokázal přeložit věty, a hlavně s minimální prodlevou.

Pixel Buds translate languages instantly (CNET News)

Pixel Buds translate languages instantly (CNET News)

Baterie ve sluchátkách by měla vydržet na jedno nabití až 5 hodin. V balení bude také speciální pouzdro s integrovanou baterií, která dokáže udržet baterii sluchátek až na 24 hodin. Sluchátka už se dají předobjednat, bohužel stále jen ve stejných státech jako Pixel 2 telefony, nejblíže tedy v Německu, cena je 179 eur, tedy zhruba 4 700 Kč.

Co říkáte na překlad v reálném čase přímo do ucha?

Zdroje: arstechnica.com, TZ, TK

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (1)