Google Pixel 2 Launcher můžete stahovat i na váš telefon

google pixel 2 launcher

Google pravidelně upravuje vzhled domovské obrazovky u každé nové verze Androidu, nejinak tomu bylo u Androidu 8 Oreo. Nového vzhledu jsme se dočkali při představení Pixel 2 telefonů. A právě Pixel 2 Launcher už můžete stahovat na většinu telefonů.

Pixel 2 Launcher přináší jen několik novinek

V nové verzi Pixel 2 Launcheru nenajdeme tolik novinek, jako třeba minulý rok, kdy se při přechodu z Nexus na Pixel poměrně hodně změnil i Launcher. Největší změny jsou na domovské obrazovce, kdy se přemístila vyhledávací lišta úplně dolů. Druhou novinkou je pak widget, který upozorňuje na datum, počasí a zároveň ukazuje nadcházející událost z kalendáře.

Další věci jsou v podstatě totožné od původního Pixel Launcheru. Rozdílu si můžete všimnout v tom, že složky mají novou animaci anebo ikona hodin se automaticky mění podle času. Launcher funguje na telefonech, které mají alespoň Android 5 Lollipop, což je podle statistik ze začátku měsíce více než 83% všech Android zařízení. Stahovat jej můžete například z APKMirror nebo AndroidFileHost.

Líbí se vám vzhled Pixel 2 Launcheru?

Zdroj: androidcentral.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (12)