TOPlist

Na Google I/O 2017 se spustily registrace. Vstupenky se vybírají náhodně

Google I/O 2017

Google I/O 2017 je akce, kde technologický gigant ukazuje své nejnovější výrobky, technologie, novinky a zároveň se jedná o místo, kde se může komunita setkat s programátory a inženýry. Tato každoroční událost získává každý rok na důležitosti. Nyní se spustily registrace.

Na Google I/O 2017 se spustily registrace

Jelikož patří akce k jedné z nejdůležitějších, není vůbec snadné dostat se dovnitř. Registrace začaly právě v těchto dnech. Google přijímá žádosti až do 27. února. Nemusíte ale rychle utíkat k počítači, protože vstupenky už nejsou pro ty, kteří se jako první registrují. O to, kdo se na akci dostane, bude rozhodovat náhoda.

Konference Google I/O 2017 proběhne 17. až 19. května ve Shoreline Amphitheatre Konference Google I/O 2017 proběhne 17. až 19. května ve Shoreline Amphitheatre

Pokud budete patřit mezi šťastlivce a Google vás vybere, vstupenku obdržíte 28. února. Samozřejmě pouze v případě, že za ni zaplatíte. A rozhodně se nejedná o žádné symbolické částky. Základní vstupné vyjde na 1 150 dolarů, což je téměř 30 tisíc korun. Pro studenty se dá cena snížit až na 375 dolarů, což je zhruba 9 600 Kč. K tomu se pak samozřejmě musí připočítat letenka a ubytování, ve výsledku tak vyjde celá akce na ještě mnohem více peněz.

Chtěli byste se někdy podívat na Google I/O?

Zdroj: androidauthority.com.

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (3)