Google Fotky obohatil zbrusu nový editor videí

novy editor videi google fotky

Aplikace Google Fotky obdržela nový editor videí, který tak vylepší tvorbu klipů. Kromě zjednodušeného designu se také dostalo na nové funkce. Novinka se dnešním dnem začíná postupně uvolňovat.

Nový editor videí se dostává do služby Google Fotky

Bohužel nejde ale jen o přidávání nových funkcí, motivy již nejsou podporovány, měly by se ale vrátit. Na druhou stranu úprava videí je nyní pohodlnější, zrušilo se černé grafické téma, kde bylo video vycentrováno a spodní lišta sloužila jako časová osa klipu.

Nově je uživatelské rozhraní bílé, rámeček s videem je v horní části a zbytek zabírají jednotlivé fotky, klipy, které přidáváte do výsledného videa. Mnohem jednodušeji si tak můžete rozvrhnout střih a jak budou videa a fotky za sebou vložené.

Nechybí ani možnost ztlumení zvuku, duplikování, zároveň jdou vybrat vlastní skladby do videa, případně se dá vybrat ze seznamu Google. Nové funkce by zároveň měly postupně přibývat. Po konci editace pak můžete výsledné výtvor rychle sdílet, a to třeba na YouTube. Aktualizace Google Fotek se postupně začíná uvolňovat. Na redakčním Pixel 2 telefonu již tuto novinku máme k dispozici, jak můžete vidět i na screenshotech výše.

Google Photos
Google Photos

Jak se vám líbí nová verze video editoru v Google Fotkách?

Zdroj: 9to5google.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (4)