TOPlist

Google Files Go s novými funkcemi: Aplikace si poradí s tablety i SD kartami

aplikace Google files go

Společnost Google oznámila aktualizaci pro svůj nový správce souborů Google Files Go. V nové verzi přidává hned tři významné novinky. Pojďme se na ně blíže podívat.

Google Files Go průměrně uvolní 1,1 GB místa

Od spuštění aplikace v prosinci minulého roku, si aplikaci nainstalovalo více než 10 milionů uživatelů. V průměru uživatelé získali po instalaci 1,1 GB místa v telefonu navíc. Nyní Google přidal nové funkce.

files go google aplikace

V první řadě se rozšířila podpora i na SD karty, takže můžete nově pomocí této aplikace filtrovat a prohlížet soubory uložené na vaší kartě. Druhá novinka je podpora tabletů, které se sice již tak neprodávají jako před několika lety, ale stále je má k dispozici velké množství lidí. Navíc se může využít aplikace Files Go i k rychlému posílání souborů mezi zařízeními.

Poslední novinkou je otevírání souborů v různých aplikacích. Používá se příkaz „Otevřít přes“. Když si tak otevřete PDF soubor a v telefonu máte více aplikací, které tyto soubory dokážou otevírat, tak Files Go vám nabídne možnost si vybrat. To by mělo umožnit větší flexibilitu a kontrolu při manipulaci se všemi typy souborů.

Files by Google
Files by Google

Používáte aplikaci Files Go od Googlu?

Zdroj: blog.google

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (2)