TOPlist

Google Daydream View má datum vydání

Google Daydream View

O virtuální realitě Google Daydream View se nějaký část už ví vše podstatné. Stejně tak se vědělo, že vyjde někdy na podzim. Nyní Google odhalil přesné datum, kdy se VR headset dostane do regálů.

Google Daydream View přijde za méně jak 10 dní

  • Daydream View: virtuální realita od Googlu, která vsází na pohodlí a nízkou cenu

Kromě Google Store bude dostupný i v několika jiných obchodech, a to přesně 10. listopadu 2016. V USA to bude například operátor Verizon a obchod Best Buy, stát bude 79 dolarů. Když se přesunume do Evropy, tak ve Velké Británii půjde koupit například také v EE nebo Carphone Warehouse, a to za cenu 69 liber. U sousedů v Německu pak bude dostupný kromě Google Store, také v německém Telekomu za cenu 69 eur.

daydream-vr-3

Pokud přemýšlíte o koupi, tak musíte mít podporovaný telefon, což v současné době znamená pouze Google Pixel nebo Pixel XL. Na další podporovaná zařízení si musíme ještě nějakou chvíli počkat. Dostupnost v České republice prozatím není jasná.

Přemýšlíte o koupi virtuální reality od Googlu?

Zdroj: androidpolice.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (1)