Google Camera 4.3 přináší možnost vypnout zvuk spouště

Google Camera 4.3

Aplikace pro fotografování od Googlu není ani zdaleka dokonalá. Ve skutečnosti ji spíše hodně majitelů Pixel a Nexus telefonů mění za jiné. Google Camera 4.3 přidává malou, ale užitečnou funkci.

V Google Camera 4.3 jdou vypnout zvuky

Novinka se dá najít v nastavení, kdy se objevila položka pro vypnutí zvuku. Ve výchozím nastavení je stále zapnuta. Pokud toto odkliknete, neuslyšíte již zvuk při spoušti. Zvuk se vypne i při časovaném pořízení fotografie. To pak může trochu mátnout, vzhledem k tomu, že při odpočítávání má většina uživatelů otočený telefon tak, že nevidí na displej a bez zvuku bude takové focení o odhadu.

google-camera zvuky

Google Camera je dostupná pro Pixel a Nexus telefony. Google přestal podporovat a aktualizovat aplikaci na jiných zařízeních na konci roku 2015. Nicméně stále se dá stáhnout APK starší verze, které funguje bez problémů na většině telefonů. Nicméně na Android se dají najít lepší aplikace pro fotografování, Google Camera poměrně dost zaostává.

Používali jste někdy Google Camera? Jak se vám s aplikací pracovalo?

Zdroj: 9to5google.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (9)