TOPlist

Gmail aktualizace konečně umožní změnu hesla přímo v aplikaci

gmail aktualizace nastaveni uctu

Nová Gmail aktualizace přináší jednu funkci, která už měla být k dispozici od začátku. Konečně půjdou přímo v aplikaci změnit osobní údaje a také heslo k Google účtu.

Gmail aktualizace přináší nastavení účtů Google

Zní to jako něco, co je poměrně jednoduché vytvořit, jenže z nějakého důvodu celé roky Gmail nepodporoval změnu údajů v aplikaci, včetně hesla. Uživatelé museli přejít na počítač, nebo do prohlížeče, pokud chtěli tyto údaje změnit.

gmail aktualizace nastaveni

S novou verzí 7.8.27, která už je k dispozici na Google Play, se ale v nastavení aplikace objevuje nová položka „Můj účet“. Nastaveni v Gmailu je pak rozděleno na tři části, a to Přihlášení a zabezpečení, Osobní údaje a soukromí a nastavení účtu.

Nejedná se ale o jedinou novinku. Gesto přejetí prstem se také změnilo. Jakmile přejedete prstem například pro archivaci emailu, tak se vám na dolní liště nově zobrazí i tlačítko „vrátit zpět“. Využije se to například při tom, když omylem archivujete zprávu.

Gmail
Gmail

Chybělo vám nastavení účtu Google v Gmailu?

Zdroj: phonearena.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (2)