Vánoční dárek: Exkluzivní slevy pro čtenáře Svět Androida

exkluzivni slevy svetandroida mp.cz

Pokud ještě stále nevíte, který telefon pořídit pod vánoční stromeček, máme pro vás řešení. Společně s obchodem Mobil Pohotovost jsme si připravili exkluzivní slevy na Sony a Huawei telefony. Nabídka na telefony v akci začíná již dnes.

Slevy na telefony – Obsah článku

Číst Svět Androida se vyplatí :)

Smartphone rozhodně patří mezi velice oblíbené dárky, ať už je to mobilní telefon pro sebe, pro manželku nebo třeba naše ratolesti. Výběr ale není jednoduchý, to se vám snažíme ulehčit vánočním seriálem plných tipů a triků. Dnes pro vás máme také něco, co by mohlo ulehčit rozhodování o koupi nového smartphonu. A to exkluzivní slevu na celkem pět telefonů, které můžete zakoupit v e-shopu mp.cz. O jaké telefony jde?

exkluzivni slevy sony huawei telefony

Exkluzivní slevy na Sony telefony

V první řadě se jedná o vlajkové modely společnosti Sony, a to Xperia XZ1 a XZ1 Compact. Menšího z těchto dvou telefonů jsme u nás i recenzovali a odnesl si velmi dobré hodnocení. U obou těchto telefonů se sleva vyšplhala na velmi pěkné 2000 Kč. Díky této exkluzivní slevě jde o nejnižší cenu, za kterou se dají koupit v CZ distribuci.

Normální cena 16 990 Kč / cena pro čtenáře Svět Androida – 14 990 Kč
[aps_product_sz id=“470254″]
Klasická cena 14 990 Kč / cena pro čtenáře Svět Androida – 12 990 Kč
[aps_product_sz id=“452490″]

Exkluzivní slevy na Huawei telefony

Dále je zde připravena speciální akce i na telefony značky Huawei. Konkrétně na Huawei P9 Lite 2017, Huawei P10 Lite a také na vybavenější Huawei P10. Ty můžete získat také s velmi pěknou slevou. Konkrétně u Lite verzí je sleva 1000 Kč a u modelu P10 je sleva 2000 Kč.

Klasická cena 5 490 Kč / cena pro čtenáře Svět Androida – 4 490 Kč
[aps_product_sz id=“478706″]
Normální cena 6 990 Kč / cena pro čtenáře Svět Androida – 5 990 Kč
[aps_product_sz id=“470441″]
Původní cena 12 990 Kč / cena pro čtenáře Svět Androida – 10 990 Kč
[aps_product_sz id=“430420″]

Připravena byla exkluzivní akce i na Samsung telefony, jenže ty v posledních dnech zlevnili a výsledná sleva pro vás už by nebyla tak atraktivní jako u modelů výše. Věříme ale, že i tak vás ceny produktů potěší.

Jak získat slevu na mobilní telefony?

Pro získání slevy není potřeba dělat nic složitého. Jedině, co potřebujete, je zadat slevový kód: svetandroida a potvrdit jej. Exkluzivní slevy se pak automaticky aktivuje. Akce platí pouze na e-shopu www.mp.cz a potrvá od dnešního dne až do 19. prosince.

Rychlé shrnutí akce:

  • Akce platí pouze na e-shopu www.mp.cz
  • Zákazník zadá v košíku heslo: svetandroida a poté mu bude odečtena sleva
  • Trvání akce je až do 19. 12. 2017

Sleva na telefon může být ještě větší!

Na stránkách obchodu Mobil Pohotovost si také můžete všimnout toho, že u telefonů výše je napsaný bonus s určitou částkou. Jde o bonus k protiúčtu, který můžete obdržet, když obchodu prodáte svůj starý telefon. Kompletní znění akce můžete nalézt na stránkách obchodu mp.cz. Ve zkratce to funguje takto:

  • Koupíte nový telefon, rovnou se slevou Svět Androida
  • Dostanete k němu šek
  • U mp.cz dáte starý telefon na protiúčet
  • Obchod vám k výkupní ceně telefonu připočítá i šek

 

Po využití šeku tak může stát například Sony Xperia XZ1 Compact jen 11 790 Kč, nebo Huawei P10 9 790 Kč.

Využili byste podobnou akci? Máme v nich pokračovat?

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (8)