TOPlist

Dron GoPro Karma se stahuje z trhu. Video ukazuje proč

GoPro Karma

GoPro už se nezaměřuje jen na akční kamery. Před několika týdny oznámili GoPro Karma. Dron, ke kterému se připojí akční kamera. Nabízí vše, co dražší a větší droni, akorát díky mechanismu složení se dá přenášet v mnohem menším batohu. Bohužel společnost oznámila, že se dron stahuje. A to kvůli opravě chyby, která způsobuje, že Karma přestane ve vzduchu z ničeho nic letět.

GoPro Karma: Smůla se lepí na paty

GoPro to mělo těžké už před samotným vydáním. Několik dní po představení Karmy, se totiž ukázal ještě menší dron Mavic Pro od známé firmy DJI. Ten alespoň na papíře vypadá lépe, než Karma. Samozřejmě nemůžeme nezmínit i problémy samotné společnosti GoPro, které delší dobu klesají akcie. Dostat je zpět do výšin měla právě Karma.

https://www.youtube.com/watch?v=i4nRalvmBhA

To horší ale přišlo až po vydání dronu na trh. Karma funguje úplně normálně, letí dál a dál a z ničeho nic se vrtule přestanou točit a přichází tvrdý pád na zem. Odpojí se totiž zdroj energie, aniž by to majitelé nějak mohli ovlivnit.

Jeden ze zákazníků tento problém dokázal zachytit na video. Samotný pád úplně nového dronu můžete vidět na konci videa. Podobných incidentů se událo několik, proto se GoPro rozhodlo stáhnout a svolat všechny Karma drony, dokud se problém nevyřeší. Kdy se vrátí zpátky na trh, se zatím neví.

Koupili byste si po těchto problémech GoPro Karma?

Zdroj: ausdroid.net.

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (2)