DJI Phantom 4 je tady: Dron, který nenabourá

dji phantom 4 náhled

Oblíbená společnost DJI nabízející drony určené k pořizování snímků a videí se pochlubila s novým exkluzivním kouskem. Spolu s ovládáním z Android zařízení a dalších systémů jsou droni stále oblíbenějšími hračkami a šikovnějšími nástroji. Kolik chytrý dron Phantom 4 stojí, co umí a kde ho sehnat?

Inteligentní dron od DJI se vyhne překážkám

Největší výrobce dronů DJI se se svým modelem Phantom 4 spřátelil s Applem a nově bude dron dostupný k objednávce kromě oficiální stránky i v Apple Storech. Zařízení však lze nadále ovládat z Android přístrojů – povedená aplikace DJI určená k ovládání dronů má nakročeno k tomu, aby se stala standardem pro ovládání podobných zařízení.

phantom 4 dji

Vylepšený Phantom 4

Nový Phantom 4 se dočkal kromě vyšší ceny také spousty vylepšení – například výdrž stoupla ze 23 na více než 28 minut. Nejzajímavější novinkou je však schopnost inteligentně se vyhýbat předmětům stojícím v cestě, například stromům či dalším lidem. Luxusně vypadající dron rovněž dokáže automaticky sledovat a natáčet zaměřený pohybující se bod a nabídne několik leteckých módů – například závodní režim, kde je možné dosáhnout rychlosti až 75 km/h.

DJI – Phantom 4 – Winter Wilderness

DJI - Phantom 4 - Winter Wilderness

Oficiální prodej startuje v polovině března, předobjednat lze už nyní na oficiální adrese. Cena bez daně činí 34 850 korun.

Zdroj: Oficiální stránka.

Johanna Kovaczicz
O Autorovi - Johanna Kovaczicz

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (8)