Cyber Monday začíná: Slevy až 50 % na Amazonu poprvé v češtině

cyber monday

Cyber Monday na Amazonu. Akce bude probíhat celý týden až do 27. listopadu. Amazon nabídne více než 55 000 produktů se slevami až 50 %. Začíná tak týden plný slev v téměř každém obchodu. Vše se pak dostává k Black Friday. Černý pátek probíhá 24. listopadu.

Cyber Monday dnešním dnem startuje

Od pondělí 20. listopadu mají všichni možnost nakoupit zboží na Amazonu se slevou až 50 %. Každý den od 6:00 do 19:45 budou v pětiminutových intervalech startovat „bleskové nabídky“, které budou k dispozici maximálně šest hodin, nebo do vyprodání zásob. Dále se zpřístupní „produkty dne“ které budou dostupné od půlnoci po dobu 24 hodin.

Při spuštění bleskové nabídky se na stránce s podrobnostmi o produktu se zobrazí doporučená maloobchodní cena, původní cena na Amazonu a akční cena. Ihned tedy vidíte, kolik na daném zboží ušetříte. Tyto nabídky budou zveřejňovány s předstihem 24 hodin. Pokud nechcete zmeškat určitou akci, aplikace vás na ni upozorní.

Amazon Shopping
Amazon Shopping

Přehled nejzajímavějších produktů, které budou ve slevě

  • Chytré telefony Samsung a Huawei
  • Tablety Microsoft, Samsung a Lenovo
  • Herní konzole PlayStation 4 Pro, Xbox One S a Nintendo Switch
  • Fotoaparáty Sony, Nikon a Canon
  • Bluetooth reproduktory a sluchátka UE, B&O a Bose
  • Chytré hodinky a náramky Garmin, Polar a FitBit

 

cyber monday

To ovšem není jediné, co lze na Amazonu koupit za výhodnou cenu. Dále se tu nabízí nejrůznější chytré lampičky, žárovky, Wi-Fi zásuvky, různé nabíjecí adaptéry a kabely, nebo pevné disky a mnoho dalších. Jedná se o první Cyber Monday, kdy se může využít Amazon v češtině.

Jaké zboží v akci byste na Amazonu viděli nejraději?

Zdroj: TZ

Jan Boháček
O Autorovi - Jan Boháček

Honzova cesta k Androidu byla vcelku rychlá. Vlastně si ho Android našel sám v podobě prvního telefonu Sony Xperia Mini Pro. Volnost, kterou tento systém… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (0)