CulCharge – powerbanka a datový kabel v klíčence

culcharge_powerbank_10

Výdrž dnešních smartphonů je palčivým problémem většiny uživatelů, zájem o powerbanky proto logicky roste. Ne vždy se ale uživatelům chce s sebou nosit těžkou baterii, která je často o poznání těžší než samotný telefon. Výjimkou jsou miniaturní powerbanky, které sice neoslní svou kapacitou, na druhou stranu je lze nosit stále s sebou. Takovým příkladem je i CulCharge – powerbanka ukrytá v klíčence. Tento projekt se prozatím nachází na serveru Indiegogo a menší zajímavostí je i původ – Slovensko. CulCharge v sobě ukrývá powerbanku s kapacitou 1000 mAh, která vám sice mobilní telefon zcela nenabije, přesto vám může tak říkajíc zachránit kůži – dobít několik desítek %. Součásti je rovněž USB konektor, který slouží k propojení telefonu s počítačem, CulCharge lze tedy využít i jako nabíjecí či datový kabel.

CulCharge – World’s Smallest 3-in-1 1000mAh Power Bank

CulCharge - World's Smallest 3-in-1 1000mAh Power Bank

CulCharge

Díky malým rozměrům lze nosit CulCharge na klíčích, vzniklý svazek se ale nejspíše do kapes snadno nevejde. Tento projekt již získal potřebnou částku na serveru Indiegogo, což znamená, že by se měl dostat do výroby. Cena startuje nyní na 24 dolarech, tedy přibližně 600 Kč bez poštovného. Na trh by se měl CulCharge dostat ještě před Vánocemi.

zdroj: indiegogo.co

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (3)