Chytré Auto T-Mobile dokáže odesílat SOS zprávy. Brzy přijde i Wi-Fi

chytré auto t-mobile

Služba chytré auto T-Mobile se rozšiřuje. Dnes dostává dvě nové funkce, které vylepší používání. Na podzim se pak chystá jedno velké rozšíření, které přinese možnost vytvoření Wi-Fi sítě.

Chytré auto T-Mobile se rozšiřuje

Když byla v prosinci minulého roku služba Chytré auta spuštěna, sliboval T-Mobile, že ji bude postupně vylepšovat. Svůj slib nyní dodržel. Přidávají se dvě nové funkce. V aplikaci nyní uživatelé najdou SOS tlačítko s možností zadat až pět kontaktů na své blízké. V případě dopravní nehody se na kontakty po stisknutí tlačítka odešle zdarma zpráva s nadefinovanou podobou. Adresáti této zprávy také dostanou informaci o přesné poloze vozu, aby ji tak mohli předat záchranným složkám.

Druhé vylepšení se týká počtu vozů, které lze současně sledovat na mapě. A to z jednoho na rovnou tři. Hodí se to například rodinám s více auty. Tyto dvě novinky už jsou dostupné pro majitele Android telefonů. O samotné službě jsme se rozepsali v recenzi.

Nejvíce nás ale zaujala třetí novinka, která se chystá na podzim tohoto roku. Chytré auto bude umět vytvořit Wi-Fi síť. Cestující tak budou moct využít této sítě a nebudou tak muset čerpat datový limit ze svých mobilních tarifů. Na více informací ohledně této funkce si musíme ještě chvíli počkat.

Co by tato služba měla umět, abyste začali přemýšlet o jejím pořízení?

Zdroj: TZ

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (0)