Google Asistent vám nově pomůže s vařením

asistent vareni

Reproduktor Google Home a Google asistent nově nabídne pomoc v kuchyni. Dostává podporu více než pěti milionů receptů. Jak služba funguje?

Google asistent míří do kuchyně

Pokud jste v kuchyni beznadějní, již brzy vám pomůže Google Home nebo zařízení s podporou Google Assistant. V nové aktualizaci se naučí přes 5 milionů receptů ze serverů jako Bon Apetit, New York Times, Food Network apod. Prozatím bohužel jen v anglickém jazyce. Recepty si do reproduktoru vybíráte přes telefon, kdy se u podporovaných receptů objeví tlačítko odeslat do Google Home.

Cooking | Google Home now provides step-by-step recipe instructions

Cooking | Google Home now provides step-by-step recipe instructions

Když pak budete chtít uvařit například kuře, stačí říct „OK Google, let’s make chicken“. Následně už si asistent najde vaše vybrané recepty s kuřetem a dá vám na výběr buď náhodný recept, nebo konkrétní. Poté už bude postupovat krok po kroku. Jednoduchým příkazem se pak dá zopakovat krok.

Tato nová funkce se bude postupně dostávat k uživatelům v následujících dnech. Určitě pomůže nejen začátečníkům, ale i zkušeným kuchařům, kteří se nechtějí například dívat do tištěných kuchařek.

Budete díky nové funkci trávit více času v kuchyni?

Zdroj: androidauthority.com.

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (4)