Oblíbená aplikace Snapseed dostává nový vzhled UI

snapseed aplikace nove ui

Aplikace Snapseed je hodně oblíbený nástroj pro úpravu fotek na Androidu. Google většinou své aplikace aktualizuje s menšími novinkami, které se vydávají častěji. Z nějakého důvodu to ale neplatí pro Snapseed, zde vždy vidíme jednou za delší čas velkou aktualizaci. Ta nová s číslem 2.18 přináší předělaný vzhled uživatelského rozhraní.

Aplikace Snapseed dostává nový vzhled

Nové rozhraní Snapseed bylo odlehčeno a je nyní přehlednější nejen pro nové uživatele. A to díky přidání nové lišty úplně dolů, ze které se dá rychle přistupovat ke vzhledům, nástrojům, nebo rovnou k exportu. Zmizela také černá barva, místo toho se nyní používají různé odstíny bílé a šedé barvy.

aplikace snapseed novy vzhled

Nejvíce pozitivní změna je ale minimálně pro nás to, že ikony pro jednotlivé nástroje byly radikálně zmenšeny. V předchozí verzi se jednalo o velké bílé obdélníky, kde bylo strašně moc nevyužitého místa. Samotné ovládání filtrů a nástrojů se nemění, stále je v aplikaci hodně posuvníků.

Nová verze se momentálně postupně uvolňuje v Google Play. Pokud nechcete čekat na automatickou aktualizaci, tak si ji už nyní můžete nainstalovat ručně, a to například z APKMirror.

Snapseed
Snapseed

Jak se vám líbí nový vzhled aplikace Snapseed?

Zdroj: androidpolice.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (6)