Aplikace Google Bulletin: Novinářem snadno a rychle pomocí telefonu

google bulletin

Nová aplikace s názvem Google Bulletin byla představena. Umožňuje, aby se kdokoliv stal místním novinářem a přinášel pomocí telefonu zprávy z okolí. Zveřejnit půjde text, fotografie i videa.

Google Bulletin přinese zprávy z vašeho města a okolí

Pomocí této nové aplikace se kdokoliv může stát novinářem. Stačit bude pouze Android zařízení. Cílem aplikace Bulletin je zapojit uživatele a sdílet novinky z okolí a informovat komunitu ve městě. Jde tak o takové veřejné městské fórum, kde každý může přispět.

google bulletin

Aplikace je zatím ve vývoji a testuje se pouze na dvou místech v USA. Pokud ale bude o aplikaci zájem, tak se brzy dostane určitě i na jiná města či státy. Zatím není jasné jakým způsobem se příspěvky budou zveřejňovat a jak je budou moct ostatní lidé vidět. Také není jasné, jak Google v této aplikace vyřeší ověření pravdivosti zpráv. Každopádně jde rozhodně o dobrý nápad, který by mohl přinést třeba menším městům zajímavou možnost, jak získat nové informace.

Líbila by se vám podobná aplikace i v Česku?

Zdroj: androidguys.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (3)