Rádi zkoušíte aplikace? S AppHunt vám neunikne žádná zajímavá

Apphunt-aplikace

Google Play se stal místem pro obrovský počet aplikací a bez nadsázky skoro každým dnem nové přibývají. Rádi zkoušíte a testujete novinky, které se zrovna objeví? Vyzkoušejte aplikaci AppHunt, díky které vám ty nejzajímavější aplikace neuniknou.

AppHunt: Tipy na nejlepší aplikace přímo od samotných uživatelů

Nebudeme daleko od pravdy, když AppHunt nazveme jakousi formou sociální sítě. Samotní uživatelé zde totiž nahrávají tipy na zajímavé aplikace a ostatní uživatelé o jejich kvalitě hlasují. Nechybí samozřejmě ani možnost diskuze. Díky tomu se můžeme dozvědět o spoustě zajímavých aplikací, ať už nových nebo starších. Kromě aplikací lze sdílet také libovolný článek či třeba recenzi. Tato část aplikace ale zůstala v povzdálí, zatímco tipů na aplikace je stále spoustu.

Tipy na nové aplikace téměř každý den

Protože je aplikace závislá na aktivitě uživatelů, je zde samozřejmě riziko, že se příliš často novinky nemusí objevit. AppHunt však sledujeme již poměrně dlouho a můžeme potvrdit, že aplikace zde přibývají téměř každý den. Úvodní obrazovka nám koneckonců dává seznam aplikací přidaných za posledních 7 dní, který je celkem pestrý. Jako první jsou zde zobrazeny aplikace, které získaly nejvíce hlasů od jiných uživatelů. Tím se vytváří slušné žebříčky jako inspirace pro všechny uživatele.

U každé aplikace je přidán její stručný popis, zařazení, počet hlasů a informace o nákupech v aplikaci. Zajímavý je počet instalací a následných odinstalací, což může napovědět, o jak kvalitní a zajímavou aplikaci se jedná. Ale samozřejmě nemusí – spoustu uživatelů zkrátka zkouší téměř všechno. Pokud je aplikace ke stažení na Google Play, nechybí zde odkaz ke stažení. Zároveň autoři přidávají i odkaz na APK instalační soubor ze serveru APKmirror.

Nejlepší aplikace měsíce jako výborná inspirace

Asi nejzajímavější částí aplikace je záložka Top Apps, ve které jsou zobrazeny aplikace s nejvíce hlasy v daném měsíci. Snadno tak můžete objevit, která aplikace „zrovna letí“. A to samozřejmě i zpětně o několik měsíců, protože zajímavé aplikace nestárnou. Pokud by vás zajímaly jen nejnovější tipy, stačí změnit řazení na Latest pomocí ikony v pravém horním rohu. Malou šipkou u nápisu Apps lze zároveň určit detailnější skupinu aplikací (hry, nástroje pro produktivitu, pro přehrávání multimédií apod.).

Sdílet aplikace je možné až po týdnu používání nástroje AppHunt, aby se zabránilo přidávání spamu. Jako první je ale potřeba v sekci nastavení vytvořit svůj profil, například pomocí přihlášení ke svému Google účtu. V těchto místech je rovněž možné nastavit notifikace z aplikace – zda vás má AppHunt upozorňovat na nejlepší aplikace apod.

Závěr – skvělý pro ty, kteří rádi zkouší nové aplikace

AppHunt poslouží hlavně těm, kteří hltají nové aplikace a chtějí být mezi prvními, kdo novinky otestuje. Díky tomuto nástroji můžete objevit spoustu zajímavých aplikací, které by vám jinak unikly. Samotný nástroj je k dispozici zdarma, objevuje se v něm ale drobný proužek s reklamou. K jeho odstranění byste museli zaplatit 50 Kč na 1 rok.

Jak získáváte inspiraci na nové aplikace vy?

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (0)