TOPlist

Nejnovější Android aplikace z Google Play #113: „Snapchat“ pro Viber, sdílení fotek a další

android aplikace 113

Nejdříve se dnes podíváme na obdobu Snapchatu pro známého kecálka Viber. Hned poté najdeme bezpečnou, rychlou a bezplatnou Wi-fi síť s aplikací Avast Wi-Fi Finder. Třetím tipem na aplikaci je Storehouse, se kterou můžete pohodlně sdílet pořízené fotografie a videa. Na závěr můžete vyzkoušet nový to-do manažer, který disponuje prvky RPG hry. To vše v dnešním díle seriálu Nejnovější Android aplikace z Google Play 113.

Viber Wink

Aplikace se „samozničujícími“ zprávami Snapchat nabyla poměrně rychlým tempem na popularitě. Vývojáři chatovací aplikaci Viber se rozhodli, že do svého „kecálku“ integrují obdobnou funkci v podobě aplikace Wink. Ta umožňuje posílat zprávy s fotografiemi nebo videi, které po zhlédnutí okamžitě mizí. Pořízeným snímkům/videím lze přidat popisek a určit dobu, jakou se mají adresátovi zobrazovat. Zda se aplikaci Wink podaří prorazit, je zatím ve hvězdách. Pro pravidelné uživatele Viberu se však může jednat o příjemné zpestření každodenních konverzací. Abyste mohli začít Wink používat, je zapotřebí mít nainstalovaný Viber.

Avast Wi-Fi Finder

Chcete zjistit, kde se poblíž vás nachází stabilní a bezpečné Wi-Fi připojení? Pak neváhejte vyzkoušet aplikaci Avast Wi-Fi Finder. Ta zobrazuje všechny uživateli ověřené Wi-Fi hospoty, které se nachází poblíž vás. Ve vašem zařízení tak stačí aktivovat polohové systémy a poté se vydat k nejbližšími hotspotu. U každé sítě máte možnost zjistit, jakým způsobem je zabezpečena, což vám může při výběru usnadnit rozhodování. Také můžete dát na ostatní uživatele, kteří jednotlivé sítě hodnotí. Aplikace Avast Wi-Fi Finder vás dokáže upozornit na potenciální bezpečnostní hrozby po připojení k některé ze sítí.

Avast Wi-Fi Finder
Avast Wi-Fi Finder

Storehouse

Hledáte jednoduchý způsob, jak nasdílet vaše fotografie/videa vašim přátelům a známým? Co takhle vyzkoušet aplikaci Storehouse, která se na sdílení video/foto obsahu specializuje. Základem je výběr několika snímků z vaší galerie, které se následně umístí pod sebe do přehledného streamu. Následně lze provádět nejrůznější úpravy v podobě změny velikosti fotografií, jejich rozložení, přidání/odebrání. Závěrem lze k fotografiím přidat popisky. Jakmile je vaše dílo hotovo, vygeneruje se unikátní odkaz, který můžete zaslat vašim přátelům, a to přes jakýkoli komunikační kanál. Adresát se rozkliknutím odkazu dostane na webovou stránku, kde si fotografie (videa) může bez registrace prohlédnout, přičemž rozložení obsahu a popisky zůstanou stejné jako v aplikaci.

Storehouse

Habitica

Habitica představuje „to-do“ manažer zkombinovaný s RPG hrou. Na jednu stranu se jedná o klasický úkolníček, kde si zaznamenáváte své povinnosti, denní cíle, úkoly či další poznámky. Následuje RPG část, kde plněním zmíněných aktivit vylepšujete (levelujete) vaši postavičku. Když se vám podaří dosáhnout vyšších úrovní, odemknou se vám nové herní prvky, díky kterým pak vaši postavičku můžete vyzbrojit, pořídit jí roztomilé zvíře, naučit nové schopnosti a dokonce se s ní vydat plnit questy. Pokud budete při označování splněných aktivit poctiví, jistě vás Habitica zabaví.

Habitica: Gamify Your Tasks
Habitica: Gamify Your Tasks

Nejnovější Android aplikace z Google Play

Jirka Pernica
O Autorovi - Jirka Pernica

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (1)