Aktualizace c:geo opravuje chyby a šetří baterii

cgeo_ico

c:geo, aplikace pro outdoorovou aktivitu zvanou geocaching, se včera dočkala aktualizace. Podle seznamu změn nová verze reaguje na úpravy, provedené v rámci serveru geocaching.com, a opravuje zobrazení jména vlastníka, obsahujícího speciální znaky. Pracovalo se také na zrychlení a menší náročnosti na baterii.

Okolní keše v mapových podkladech

Okolní keše v mapových podkladech

Neoficiální klient c:geo nabízí uživatelům možnost vyhledat okolní keše podle různých kritérií, uložit je pro offline použití, navigovat na zvolenou keš, včetně zobrazení v mapových podkladech, jakož i ohlásit/zapsat případné nalezení. Původním autorem aplikace je český vývojář Radovan Paška, známý pod přezdívkou carnero, který ale v loňském roce po řadě obstrukcí ze strany provozovatelů serveru geocaching.com vývoj ukončil a uvolnil zdrojové kódy jako open-source (viz Android osobnost: Rozhovor s Radovanem Paškou, autorem aplikace c:geo). O další vývoj se tak nyní stará komunita.

Průvodní slovo zakladatele keše

Průvodní slovo zakladatele keše

Logbook neboli záznamy o nalezení

Logbook neboli záznamy o nalezení

oQswI1X0 z3hHj8js7yheWlanz6Yr U hByt2OQpVb 2EXI jbguemydkl FRiea OXm=w124
c:geo – opensource
c:geo team
Verze 2012.06.28 (28. 6. 2012)
Velikost 2,7 MB
1.6+

uJMM50bk2MAAAAABJRU5ErkJggg==
Zdarma

Karel Kilián
O Autorovi - Karel Kilián

Karel Kilián je zkušený technický redaktor a copywriter s bohatou praxí v oblasti informačních a komunikačních technologií. Jeho kariéra začala na pozici prodavače, odkud postupně… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (0)