5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů #116: Zpětné zrcátko s Androidem a další

Tipy z Číny zpětné zrcátko s Androidem

Ať máte dovolenou nebo jste plně zasaženi pracovním procesem, vítáme vás u 116. dílu oblíbeného seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů. Dnes jsme si pro vás připravili například květináč se zabudovaným reproduktorem, chytré zpětné zrcátko s Androidem, levný Chromecast či třeba levnou QuickCharge 3.0 nabíječku.

1) Zpětné zrcátko s Androidem

Že se dnes Android dokáže vměstnat i do zařízení, od kterých byste to nečekali, není žádnou novinkou. Dalším takovým příkladem je zpětné zrcátko automobilu, které se proměnilo v chytré zařízení s Androidem. A jaký má účel? Díky Androidu uvnitř může zpětné zrcátko posloužit i jako palubní kamera, GPS navigace či přehrávání multimédií a surfování (samozřejmě ne za jízdy). Spojíte tak dohromady hned několik zařízení, které dnes řidiči používají velice často. Potěší i česká lokalizace prostředí.

Zpětné zrcátko s Androidem – vlastnosti:

  • CPU: MTK6582,
  • paměť: 1 GB RAM, 16/32GB vnitřní,
  • displej: 7″, dotykový,
  • podpora WiFi, Bluetooth, 3G (slot pro SIM), GPS,
  • palubní kamera s FullHD rozlišením.
kamera do auta-tipy z ciny

 

 

Cena: 2 656 Kč (Aliexpress)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 22 tipů)

2) Levný Chromecast

Streamovat bezdrátově obraz z mobilního telefonu na televizi dnes zvládá většina chytrých televizorů. Pokud jste však se současnou televizí spokojeni a chybí vám jen tato funkce, můžete ji levně doplnit díky zařízení Chromecast. Protože je oficiální verze dražší, na čínském trhu se objevilo spoustu levnějších alternativ. Jednou z nich je i WECAST E8, který stačí připojit skrze HDMI do televizoru a můžete hravě přenášet bezdrátově obraz.

WECAST E8 – vlastnosti:

  • CPU RK3036,
  • WiFi 2,4 GHz,
  • podpora Full HD rozlišení, H.265,
  • podpora Miracast, Airplay, DLNA.
chromecast-tipy z ciny

Cena: 373 Kč (GearBest)

3) Květináč s reproduktorem

Na čínském trhu je spoustu užitečných gadgetů, ale také stejné množství zařízení, která jsou spíše zajímavá a netradiční. K těm bychom zařadili květináč, který disponuje integrovaným reproduktorem. Aby toho však nebylo málo, tento reproduktor se dokáže změnit v piáno, kde jako klávesy slouží listy samotné květiny. Funkčnost zařízení trefně demonstruje video jednoho ze zahraničních YouTuberů.

Květináč s reproduktorem – vlastnosti

  • Bluetooth konektivita,
  • přehrávání až 12 hodin,
  • barevné LED světlo.

Musical Flower Pot – A Crazy and Fun Plant Pot Piano

Musical Flower Pot  - A Crazy and Fun Plant Pot Piano

Cena: 316 Kč (GearBest)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 22 tipů)

4) Reproduktor na zápěstí

U netradičních reproduktorů ještě zůstaneme, tentokrát se zaměříme ale spíše na sportovce. Pokud při svých sportovních aktivitách rádi posloucháte hudbu, ale nemáte rádi sluchátka, možná jste narazili. Čínští prodejci však mají řešení téměř na všechno a ani tahle lapálie je nezastaví. V prodeji je totiž reproduktor, který můžete nosit na svém zápěstí jako hodinky. Lze jej přitom spojit přes Bluetooth s mobilním telefonem (či chytrými hodinkami na druhé ruce), nebo přehrávat hudbu z paměťové karty.

Reproduktor na zápěstí – vlastnosti

  • výdrž na jedno nabití až 5 hodin,
  • podpora Bluetooth a paměťové karty,
  • možnost použít jako handsfree.
reproduktor na zapesti-tipy z ciny

Cena: 310 Kč (Gearbest)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 22 tipů)

5) Quick Charge 3.0 nabíječka

Mobilních telefonů s podporou rychlého nabíjení QC 3.0 stále přibývá, většinou však jediná nabíječka, která tuto technologii podporuje, je v balení samotného telefonu. Pokud ale chcete rychle nabíjet z více míst, bude se vám hodit náš poslední tip – levná QC 3.0 nabíječka.

QuickCharge 3.0 nabíječka – vlastnosti

  • podpora Qualcomm Quick Charge 3.0,
  • výstupní napětí a proud: 3,6-6,5V/3A; 6,5V-9V/2A; 9V-12V/1,5A,
  • 2 USB výstupy,
  • výstupní výkon: 36 W.
qc nabijecka-tipy z ciny

 

Cena: 423 Kč (Aliexpress)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 22 tipů)

Soutěž: Pošli nám svůj tip na čínské zboží a vyhraj zajímavé ceny!

Tento článek vznikl jako pokračování návodu Jak nakupovat z Číny. Zajímavých zboží v čínských obchodech jsou desítky až stovky, proto bychom chtěli ve stejném duchu pokračovat i nadále. Jelikož je o tento seriál velký zájem, rozhodli jsme se odměnit čtenáře, kteří pomohou s jeho tvorbou. Každý, kdo pošle šikovný tip, který použijeme v našem seriálu, se zařadí do soutěže. Vyhrají pak tři čtenáři, kteří zaslali nejvíce tipů, které použijeme v některých z nadcházejících dílů.

O co budeme hrát?

cestovni-pouzdro tipy z ciny


K odeslání svých tipů do dalšího dílu využijte soutěžní formulář.
[gravityform id=“43″ title=“true“ description=“true“]

5 tipů na zajímavé zboží – pravidla soutěže

  1. Soutěž pořádá server www.svetandroida.cz.
  2. Soutěže se mohou zúčastnit všichni občané České republiky a Slovenska.
  3. Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, kteří vyplní kontaktní údaje (jméno a příjmení, e-mail, odkaz na zboží) a potvrdí souhlas s pravidly soutěže.
  4. Každý 10. díl budou vybráni 3 výherci (ti, kteří zašlou nejvíce tipů, které se objeví v našich článcích), které budeme kontaktovat na uvedeném e-mailu za účelem získání adresy pro zaslání výhry.
  5. Další vyhlášení proběhne po 116. díle seriálu v samostatném článku.
  6. Každá osoba se může soutěže zúčastnit vícekrát, ovšem vždy s odkazem na jiné zboží. Duplicitní a podvodné záznamy budou ze soutěže vyřazeny, stejně tak účty založené pouze za účelem soutěže.
  7. Ze zákona se na výhry nevztahuje záruka.
  8. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla, termín konání soutěže a ceny. Za výhry nelze obdržet finanční náhradu a nelze je vymáhat právní cestou.
  9. V případě, že výherce na informační e-mail o získání výhry neodpoví do 72 hodin od odeslání, bude automaticky vybrán výherce jiný a původnímu výherci nárok na výhru zaniká.

Předchozí díly seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů

Který z našich tipů vás zaujal nejvíce?

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (6)