5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů #149: Bezdrátová sluchátka K6 a další

sluchatka k6-tipy z ciny 149

Jaro se konečně ozývá a my začneme středeční den dalším dílem oblíbeného seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů. Dnes na vás čekají bezdrátová sluchátka K6, držák telefonu do opěrky sedačky v autě, náhradní pásek pro Xiaomi Mi Band 2 a další.

1) Bezdrátová sluchátka K6

Bezdrátová sluchátka se těší stále větší a větší oblibě. V posledních letech se objevují modely, u kterých nejsou sluchátka propojena kabelem, ale jsou plně bezdrátová. Takovým řešením jsou například bezdrátová sluchátka K6, která zaujmou především konstrukcí a nízkou cenou. Součástí je rovněž powerbanka s kapacitou 2100 mAh, která slouží i jako pouzdro a dobíjení sluchátek. To alespoň částečně vykompenzuje spíše kratší výdrž na jedno nabití, která činí 2,5 hodiny.

Bezdrátová sluchátka K6 – vlastnosti

  • konektivita Bluetooth 4.2
  • powerbanka a pouzdro s kapacitou 2100 mAh
  • výdrž 2,5 hodiny přehrávání hudby
  • hmotnost sluchátka: 6 g
  • voděodolnost IPX7

 

bezdratova sluchatka k6-tipy z ciny

Cena: 845 Kč (eBay)

2) Levný chytrý náramek

Chytrých náramků je dnes na trhu velká spousta a jejich cena se pohybuje okolo 1000 Kč. Na čínském trhu jsou ale i levnější varianty, které mohou posloužit minimálně k tomu, abyste si daný koncept vyzkoušeli. Využít můžete například naše Gearbest CZ slevy a kupony. Alfawise S9 toho za svou cenu nabídne opravdu hodně – IPS displej, voděodolnou konstrukci, propojení s telefonem i základní fitness funkce. Díky tomu můžete sledovat svou denní aktivitu i mít přehled o tom, co se děje na vašem telefonu.

Alfawise S9 – vlastnosti

  • výdrž na baterii až 10 dní
  • voděodolná konstrukce IP67
  • displej 0,96″, 128×64 px, dotykový, barevný
  • fitness funkce
  • podpora Bluetooth 4.0
Alfawise S9-nakupovani v cine

 

Cena: 340 Kč (GearBest)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 3 tipy)

3) Držák telefonu do opěrky

Často řešíte, jak upevnit mobilní telefon v automobilu tak, aby si na něm pasažéři vzadu (zejména děti) mohli přehrávat videa? Řešením je držák telefonu do opěrky hlavy u předních sedaček. Držák podporuje přístroje až do šířky 20 cm, díky čemuž do něj lze umístit nejen telefon, ale i tablet.

 

drzak do operky-cinske produkty xiaomi kamera do auta-zbozi z ciny

Cena: 217 Kč (GearBest)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 3 tipy)

4) Náhradní pásek Xiaomi Mi Band 2

Krokoměr Xiaomi Mi Band 2 se stal po uvedení velice zajímavou možností, jak sledovat svou aktivitu. S klesající cenou pod 1000 Kč se stal z náramku doslova hit, a to nejen v Číně, ale i v naší zemi. Hodit by se vám proto mohl tip na náhradní náramek, který vypadá lépe než původní. Může tak posloužit jako náhrada v případě, že se původní poničil, nebo i jako pouhé vylepšení vzhledu. Náramků je na trhu obrovská spousta, tento však máme osobně vyzkoušený a se svou nízkou cenou již drží několik měsíců bez poškození.

xiaomi mi band 2-naramek-cinske eshopy

Cena: 52 Kč (Dealextreme)

5) Světlo s kosmonautem

Světlo do USB může výborně posloužit například jako osvícení klávesnice u notebooku, pokud potřebujete psát i za zhoršených světelných podmínek. V kombinaci s powerbankou může ale posloužit klidně i jako lampička na cestách. Díky flexibilnímu kabelu si můžete úhel přizpůsobit přesně podle představ, konec v podobě kosmonauta dělá navíc ze zboží stylovou a zábavnou záležitost.

usb svetlo-nakupy v cine

Cena: 82 Kč (GearBest)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 3 tipy)

 

Soutěž: Pošli nám svůj tip na čínské zboží a vyhraj zajímavé ceny!

Tento článek vznikl jako pokračování návodu Jak nakupovat z Číny. Zajímavých zboží v čínských obchodech jsou desítky až stovky, proto bychom chtěli ve stejném duchu pokračovat i nadále. Jelikož je o tento seriál velký zájem, rozhodli jsme se odměnit čtenáře, kteří pomohou s jeho tvorbou. Každý, kdo pošle šikovný tip, který použijeme v našem seriálu, se zařadí do soutěže. Vyhrají pak tři čtenáři, kteří zaslali nejvíce tipů, které použijeme v některých z nadcházejících dílů.

O co budeme hrát?

xiaomi nabijecka-tipy z ciny


K odeslání svých tipů do dalšího dílu využijte soutěžní formulář.
[gravityform id=“43″ title=“true“ description=“true“]

5 tipů na zajímavé zboží – pravidla soutěže

  1. Soutěž pořádá server www.svetandroida.cz.
  2. Soutěže se mohou zúčastnit všichni občané České republiky a Slovenska.
  3. Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, kteří vyplní kontaktní údaje (jméno a příjmení, e-mail, odkaz na zboží) a potvrdí souhlas s pravidly soutěže.
  4. Každý 10. díl budou vybráni 3 výherci (ti, kteří zašlou nejvíce tipů, které se objeví v našich článcích), které budeme kontaktovat na uvedeném e-mailu za účelem získání adresy pro zaslání výhry.
  5. Vyhlášení proběhne po 158. díle seriálu v samostatném článku.
  6. Každá osoba se může soutěže zúčastnit vícekrát, ovšem vždy s odkazem na jiné zboží. Duplicitní a podvodné záznamy budou ze soutěže vyřazeny, stejně tak účty založené pouze za účelem soutěže.
  7. Ze zákona se na výhry nevztahuje záruka.
  8. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla, termín konání soutěže a ceny. Za výhry nelze obdržet finanční náhradu a nelze je vymáhat právní cestou.
  9. V případě, že výherce na informační e-mail o získání výhry neodpoví do 72 hodin od odeslání, bude automaticky vybrán výherce jiný a původnímu výherci nárok na výhru zaniká.

Předchozí díly seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů

Který z našich tipů vás zaujal nejvíce? Bezdrátová sluchátka K6 nebo náramek pro Mi Band 2?

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (7)