TOPlist

Přines starý mobil a dostaneš lístek na koncert Kabátů zdarma

PKS3aa165_kabat

Jsme přesvědčeni, že mezi čtenáře našeho portálu patří také fanoušci kvalitní hudby. Je tedy na místě upozornit na tuto jedinečnou akci, při níž můžete získat lístek na koncert skupin Kabát, Wanastowi Vjecy, Mandrage a dalších, zdarma. Tedy ne úplně – pro získání lístku musíte na vybraná místa donést svůj starý mobilní telefon. Může se jednat o libovolný mobilní telefon, který ani nemusí být funkční. O sběr se stará nezisková organizace ASEKOL, která si od této akce slibuje zisk spousty funkčních přístrojů, které později putují dětem z dětských domovů a do pěstounských rodin. Nefunkční telefony jsou recyklovány. „Díky koncertu Kabát za mobil máme možnost vybrat až 10 000 mobilních telefonů. Ušetříme tak až 3 000 litrů ropy, což by stačilo na objetí celé Země automobilem s běžnou spotřebou, či vodu, která by jednomu člověku vydržela na čištění zubů po dobu 16 let, “ říká Kristina Mikulová ze společnosti ASEKOL. „Koncert Kabát za mobil bude jedinečným večerem, kde se setkají největší české hudební hvězdy a hlavně lidé, kteří mají chuť pomáhat. 12. prosince budeme společně pomáhat nemocným dětem a uděláme také něco pro životní prostředí,“ vysvětluje Vendula Svobodová.

kabat-koncert

Tento benefiční koncert pro Kapku naděje se uskuteční 12. prosince, lístky jsou k dispozici od 18. listopadu. Seznam sběrných míst a více informací naleznete na oficiálním webu www.kabatzamobil.cz.

zdroj: tisková zpráva

Hlasujte pro nejlepší zařízení roku a vyhrajte jedno z nich! O čem je řeč? Android Roku 2013!

logo_tmava_cs_CZ

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (15)