Peggo: Stáhněte si zdarma mp3 z YouTube a Soundcloudu

peggo

Možná někteří z vás v minulosti zaregistrovali službu Peggo, která na internetu nabízí službu jednoduchého převodu na mp3 soubor z YouTube videí nebo Soundcloudu. Šikovný konvertor si našel cestu i na Android a zcela zdarma nabídne kromě offline poslechu písniček a podcastů další vychytávky.

Poslech offline

Jednoduchá služba dostupná i na webových stránkách poslouží nejen těm, kteří zůstali i přes Spotify, Hudbu Google, Deezer a další služby, věrní formátu mp3 a stahování hudby do smartphonu – do telefonu si můžete nahrát opravdu cokoli, včetně dlouhých podcastů z YouTube nebo Soundcloudu, a to úplně zdarma. Celý proces je díky Peggo mnohem rychlejší, než vyhledávání hudby na internetu a následné stahování a přesouvání dat do zařízení.

Oproti jiným konvertorům toho Peggo nabízí spoustu:

  • Kvalitní mp3 jsou standardně stahovány ve 256 kbps.
  • Normalizace hlasitosti je skvělý způsob, jak si poradit s různě hlasitým zvukem v podcastech. Někdo vám rve uši, jiný naopak není skoro slyšet. Tato funkce hlasitost sjednotí jedním kliknutím.
  • Odstranění tichých pasáží je příjemným bonusem při konvertování hudebního videa na mp3. Po zaškrtnutí této možnosti aplikace vynechá tiché začátky a konce daného souboru.
  • Informace o skladbě nabízí jen málo služeb fungující na stejném principu a v podobě aplikace se funkce nedočkáte nikde jinde. Peggo sám vytáhne z videa název, interpreta a další údaje a soubor se tak správně zařadí do hudební knihovny.
  • Možnost konvertování označené části videa a ne celé skladby případně celého podcastu. Není nic jednoduššího, než si zvolit specifický úsek a Peggo se postará o zbytek.
  • Sdílení do dalších aplikací, jako je třeba oblíbený Dubsmash.

Videa z YouTube nebo skladby ze Soundcloudu se dají vyhledat jak podle odkazu, tak podle klíčových slov. Defaultně aplikace vyhledává v YouTube, proto je lepší si pro skladbu ze Soundcloudu opatřit přímý odkaz. Stahování začne okamžitě a během krátké chvíle je mp3 dostupná ve vašem preferovaném hudebním přehrávači offline. Vše je automaticky ukládáno v nejvyšší možné kvalitě.

Stáhněte si aplikaci Peggo zdarma

Aplikace není dostupná na Google Play, nachází se například na Amazonu a dalších app storech třetích stran. Instalační soubor si můžete zdarma stáhnout přímo zde z oficiálních stránek. Nezapomeňte, že pro vlastní instalaci .apk souborů musíte mít v nastavení zabezpečení povoleno instalovat aplikace z neznámých zdrojů.

Použití Peggo na vlastní riziko

Upozorňujeme, že aplikace Peggo porušuje pravidla používání YouTube. Jakékoli šíření obsahu mimo osobní potřebu může být rovněž považováno za trestný čin.

Zdroj: Oficiální web aplikace

Johanna Kovaczicz
O Autorovi - Johanna Kovaczicz

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (10)