Nálož 16 aplikací z Androidu 4.4 KitKat ke stažení

android44apps_ico

Přívalová vlna novinek z Androidu 4.4 KitKat očividně ještě nekončí – dnes už jsme tu měli tapety z Nexu 5 a nový launcher z Androidu 4.4. Na webu se ale již stačily objevit další instalační balíčky aktualizovaných aplikací, vypreparované z uvolněných továrních obrazů.

Nálož 16 aplikací z Androidu 4.4 KitKat ke stažení Nálož 16 aplikací z Androidu 4.4 KitKat ke stažení

Předem upozorňujeme, že instalace aplikací z Androidu 4.4 na nekompatibilní zařízení může mít za následek částečnou, v krajním případě i úplnou nefunkčnost aplikací či systému. Je také možné, že nové verze nebude možné standardním způsobem odinstalovat. Pokud se k instalaci rozhodnete, doporučujeme ji provádět pouze na testovacích zařízeních.

Předpokládáme (ale nezaručujeme), že aplikace budou fungovat na Androidu 4.2 a novějším. Budeme rádi, pokud nám do diskuze pod článkem napíšete, na jakých telefonech a s jakou verzí systému se vám je povedlo rozběhnout.

Google Hangouts 2.0.12

Nová verze přináší sdílení polohy a podporu animovaných GIFů. Zásadní novinkou je schopnost práce s SMS.

Google Hangouts - sdílení polohy Google Hangouts – sdílení polohy

Google Hangouts - podpora SMS Google Hangouts – podpora SMS

Google Search/Google Now 3.0.17.886092

Nová verze Google Now se aktivuje příkazem „OK, Google“ z domovské obrazovky.

Klávesnice Android 2.0.19003.893803a

Hlavní novinkou klávesnice z Androidu 4.4 jsou „emoji“ – obrázky, smajlíky a další grafické prvky.

Fotoaparát 2.0.001

V této aplikaci zatím nebyly, kromě pozměněné ikony, nalezeny žádné nové funkce. Přesto na našem seznamu nemůže chybět.

E-mail 6.0-893803

Výchozí systémová aplikace pro práci s elektronickou poštou doznala poměrně značných změn, které se v první řadě dotkly uživatelského rozhraní. To se posunulo blíže k pojetí aplikace Gmail, včetně výsuvné postranní nabídky. Celá aplikace tak odpovídá současným trendům „Holo UI“. Kromě toho přibyla také doteková gesta pro obnovení seznamu a mazání pošty. Nadále jsou podporovány protokoly POP, IMAP a Exchange.

Hodiny/Budík/Stopky/Časovač 3.0.0

Aplikace, která nejen že zobrazuje aktuální čas, ale poslouží také jako budík, stopky, nebo kuchyňská minutka. V případě nestability můžete zkusit v nastavení vymazat data aplikace. Z hlediska uživatelského rozhraní je asi nejmarkantnější změnou přesun budíků na samostatnou záložku, čímž došlo ke zvýšení počtu sekcí ze tří na čtyři. Doladění se také dočkalo písmo, především byl konečně zahozen tučný font u zobrazení hodin, a změněn byl také způsob výběru času do stylu, který známe z Kalendáře.

Další aplikace z Androidu 4.4 KitKat

Pokud se vám nechce stahovat jeden soubor za druhým, můžete je mít všechny zabalené do jednoho archivu ZIP velkého 66,9 MB.

Zdroje: The Android Soul, Android Police, Android Police, Android Community, Droid Life a Android Headlines.

Karel Kilián
O Autorovi - Karel Kilián

Karel Kilián je zkušený technický redaktor a copywriter s bohatou praxí v oblasti informačních a komunikačních technologií. Jeho kariéra začala na pozici prodavače, odkud postupně… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (44)