Limbo, Room 2 a několik dalších skvělých her drasticky zlevněno

Google Play slevy

V obchodě Google Play právě probíhají rozsáhlé slevové akce, díky kterým si můžete pořídit některou z velmi kvalitních her za zlomek její původní ceny. Někteří z vás možná používají slevové aplikace, a proto jsou o těchto akcích informováni, v opačném případě pro vás můžou být slevy příjemnou novinkou. V tomto krátkém článku jsme vybrali ty nejlepší zlevněné herní tituly.

Motorsport Manager

Motorsport Manager je zdařilý manager formulí, který potěší především fanoušky těchto super-rychlých strojů. Vaším úkolem bude najímat jezdce, investovat do technologií, vylepšovat vaše formule a samozřejmě také vyhrávat šampionáty. Zapomenout přitom nesmíte na shánění partnerů, jakožto zdrojů vašich pravidelných příjmů. Při závodech můžete vašim jezdcům přiřazovat nejrůznější taktiky spočívající ve stylu řízení apod. Pokud máte rádi formule, tato hra by ve vašem zařízení neměla chybět.

Původní cena hry byla zhruba 50 Kč, po slevě ji lze zakoupit za 15 Kč.

Motorsport Manager Mobile
Motorsport Manager Mobile

Leo’s Fortune

Chlupatá kulička Leo zaujala nejednoho herního kritika na světě. Jakby také ne, když nabídne skvělé grafické zpracování, jednoduché ovládání a spoustu logicko-fyzikálních hádanek. Tato jednoduchá, ale zato nesmírně zábavná gameska si v Google Play drží přední příčky oblíbenosti již delší dobu. Jedná se o jednu z her, která zaujme i ty, kteří hraním Android her příliš neholdují. Jestli nepatříte mezi vášnivé hráče, nebo na Androidu nehrajete vůbec, právě Leo’s Fortune bychom vám doporučili minimálně vyzkoušet. Tato hra zkrátka chytne každého.

Původní cena hry byla zhruba 125 Kč, po slevě ji lze zakoupit za 30 Kč.

Leo's Fortune
Leo's Fortune

Limbo

Hra Limbo patří rovněž k tomu nejlepšímu, co si na operačním systému Android můžeme zahrát. V této nenápadné skvělé plošinovce se zhostíte role malého chlapce, jenž se vydává zachránit svoji sestru z tajemného lesa. Limbo je postaven na propracovaném fyzikálním enginu umožňující manipulaci s okolními předměty, což využíváte při řešení logických hádanek. Hra si odnáší jedno kladné hodnocení za druhým, čemuž se vůbec nelze divit.

Původní cena hry byla zhruba 125 Kč, po slevě ji lze zakoupit za 26 Kč.

Metal Slug

Spousta z vás si jistě vzpomíná na éru NeoGeo konzolí a automatů. Jednou z velice známých her se stal Metal Slug, ve kterém jste se pasovali do role vojáka a hrou procházeli stylem „zastřel, co uvidíš“. Celá série těchto zběsilých plošinových stříleček je nyní zlevněna na pouhých 25 Kč. Hra se ideálně hodí i „pod lavici“. S vaším školním kamarádem totiž můžete hrát příběhový mód ve 2 hráčích současně s využitím Bluetooth. S multiplyerem vždy nastává ta nefalšovaná zábava.

Původní cena her série Metal Slug byla zhruba 75 Kč, nyní je lze zakoupit za 25 Kč.

Odkaz na všechny zlevněné hry SNK PLAYMORE.

The Room Two

První díl hry Room přinesl silné pozdvižení, neboť nabídl naprosto dokonalé souznění dech beroucí atmosféry a poutavé hudby při řešení velmi sofistikovaných hádanek. V druhém díle této hry vás ve zhruba 4hodinové kampani budou čekat místnosti plné beden, stolů a nejrůznějších objektů k detailnímu prozkoumání. Opět se budeme opakovat, když řekneme, že dosavadní hodnocení uživatelů z Google Play mluví za vše. Pokud si Room Two zakoupíte, počkejte s jeho hraním až na večer. Tajemná atmosféra a hypnotizující soundtrack vás s nasazenými sluchátky doslova pohltí.

Původní cena hry byla zhruba 75 Kč, nyní je lze zakoupit za 20 Kč.

The Room Two
The Room Two

Anomaly

Několik her série Anomaly jsme vám již představovali v našem herním seriálu Pařba na víkend. Druhý díl jsme pro vás dokonce recenzovali. Pokud vám z nějakého důvodu hry této série neustále unikají a rádi byste některou z nich vyzkoušeli, právě teď je ten ideální čas. Všechny Anomaly tituly jsou totiž v Google Play po omezenou dobu zlevněny o 70 %. Původní cena těchto titulů se přitom pohybuje okolo 100 Kč a více. Hry série Anomaly se řadí do žánru tower offense (kromě dílu Defenders) a nabídnou unikátní grafické zpracování, propracovanou transformaci vašich jednotek a dlouhou herní dobu.

Původní cena her série Anomaly byla zhruba 100 Kč+, nyní je lze zakoupit za 30 Kč (kromě Anomaly 2 za 46 Kč).

Odkaz na 11 Bit Studios, kde lze stáhnout všechny zlevněné tituly série Anomaly.

Dokuro

Je skvělá plošinovka, která prověří vaše logické uvažování. Hlavní hrdina této hry, bezejmenný kostlivec, se jednoho dne rozhodne, že vysvobodí princeznu ze spárů svého šéfa – samotného ďábla. Otevřením princeznina vězení však cesta teprve začíná. Abyste princeznu dovedli v klidu do bezpečí, musíte nejprve vyřešit různé logické hádanky a současně přitom zajistit, aby se princezně nezkřivil ani vlásek. Váš kostlivec není žádný strašpytel, dokáže se chopit meče a odrážet tak útoky nepřátel. Dokuro se postupem hraní obohacuje o nové prvky, které můžete libovolně používat. Jedním z nich je např. proměna vašeho kostlivce v prince, který po kratší časový interval dokáže princeznu přenést přes nebezpečné překážky.

Původní cena hry byla zhruba 75 Kč, nyní je lze zakoupit za 20 Kč.

The Shadow Sun

V této hře na vás čeká až 10hodinové dobrodružství, ve kterém budete prozkoumávat kouzelný svět Shar a exotické pouště v jeho okolí. Hra nabízí propracovaný příběh, poutavé dialogy a povedený bojový systém. Hra vás zavede do více než 70 unikátních lokací. Celkově budete moct získat přes 200 předmětů, čítající zbraně, brnění a další drobnosti, které dokážou vašeho hrdinu vylepšit. V soubojích budete kromě hlavního hrdiny také používat schopnosti vašich přátel. The Shadow Sun přináší opravdu výbornou optimalizaci. Grafické zpracování je velmi líbivé a zároveň nenáročné.

The Shadow Sun
The Shadow Sun

Původní cena hry byla zhruba 125 Kč, po slevě ji lze zakoupit za 20 Kč.

A co vy, využijete některou z těchto slev?

Jirka Pernica
O Autorovi - Jirka Pernica

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (15)