TOPlist

LG G Pro 2: unikly první fotky chystané novinky

lg_g_pro_2_ico

Ačkoli bude telefon G Pro 2 patrně nejzásadnější novinkou LG na letošním Mobile World Congressu, až dosud nedošlo k nějakým zásadnějším únikům informací. To se ale změnilo v noci na dnešek – na webu se objevilo několik snímků, zachycujících údajně právě LG G Pro 2 (F350).

LG G Pro 2 první fotky chystané novinky LG G Pro 2 první fotky chystané novinky

Zatímco první generace Optimus G Pro byla odpovědí LG na tehdy čerstvě odhalený Samsung Galaxy Note II, G Pro 2 má přinejmenším stejně vysoké cíle – hodlá konkurovat phabletu Galaxy Note III. Uvidíme, zda LG zůstane i letos bez stylusu. Kolují zvěsti, že G Pro 2 bude mít texturovanou zadní stranu, podobně jako Note III, nicméně provedení bude připomínat spíše textil než kůži. Tuto skutečnost potvrzuje taktéž jeden z obrázků. Dále je na obrázcích vidět dominující bílá barva s decentním stříbrným rámečkem.

Ze snímků lze dále usuzovat, že LG nadále drží jako svůj specifický designový prvek tlačítka ovládání hlasitosti a zapnutí/probuzení na zadní straně, čímž se odlišuje od drtivé většiny výrobců. Lze očekávat, že od vlajkové lodi G2 převezme novinka také některé „vychytávky“ v uživatelském rozhraní, jako je probuzení poklepáním na obrazovku (KnockOn), režim hosta, či lištu aplikací QSlide – tedy programů, které lze spouštět v plovoucím okně nad jinými aplikacemi.

LG G Pro 2 první fotky chystané novinky LG G Pro 2 první fotky chystané novinky

Dosud známé hardwarové specifikace LG G Pro 2:

  • Procesor: Qualcomm Snapdragon 800
  • Operační paměť: 3 GB
  • Obrazovka: 6″, rozlišení 1080p
  • Konektivita: LTE a LTE-Advanced
  • Operační systém: Android 4.4 KitKat

Zatím není jisté, zda G Pro 2 bude disponovat čtečkou otisků prstů.

Zdroje: Android Community, RBMen, Android Headlines, DCInside.

Karel Kilián
O Autorovi - Karel Kilián

Karel Kilián je zkušený technický redaktor a copywriter s bohatou praxí v oblasti informačních a komunikačních technologií. Jeho kariéra začala na pozici prodavače, odkud postupně… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (5)