TOPlist

Leo’s Fortune – parádní hra s nejlepší grafikou v Google Play

leos-fortune_830544402_ipad_01ssss

Podobných logických skákaček je na internetu mnoho. Proto, aby se od sebe odlišily, nabízí každá hra trochu něco jiného a to samé platí i u Leo’s Fortune. Tato hra vás zláká ihned na první pohled, protože při prvním seznámení s hrou uvidíte dech beroucí grafiku, která by svou kvalitou nestrádala ani na PC.

10397838_275080009343416_7264733034652006466_n

Hra je již přibližně tři měsíce dostupná pro majitele nakousnutého jablka, avšak i když mnozí tvrdí, že právě tento systém má graficky lepší hry, Leo’s Fortune ani tam neměla konkurenci a získala velkou řadu příznivců právě díky grafice. Ve hře si zahrajete za „chlupatou kouli s knírem“, které někdo ukradl všechno nashromážděné zlato. Proto se hlavní hrdina jménem Leo rozhodne své bohatství najít a vydá se na výpravu do celkem 20 levelů, které jsou rozděleny na 5 různých světů. Během vaší výpravy zloděj za sebou zanechával mince jako vodítka k němu a ty budete muset sbírat. Mimo sbírání ale musíte řešit také logické hádanky, jak se dostat přes různé překážky. Nejde však o nic hrozného a uspět dokážou i mladší hráči.

 Leo's Fortune

Hru jsme si měli možnost již vyzkoušet, a co se týče prvních dojmů, tak jsou výborné. Hra nabídne „hustou“ atmosféru s úchvatnými a propracovanými detaily. Ovládání je zde rozděleno do dvou polovin displeje. Levá polovina slouží k pohybu doprava nebo doleva a pravá polovina displeje zapříčiní nafouknutí Lea, čímž vyskočí a dokáže se nějakou dobu udržet ve vzduchu, nebo ho naopak vyfouknete a tento prvek nahrazuje skok dolů/pád na zem. Leo’s Fortune je od včerejšího dne v Google Play za cenu 99 Kč.

http://youtu.be/0YjXaAQiCNs

Leo's Fortune
Leo's Fortune
Jan Tipmann
O Autorovi - Jan Tipmann

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (7)