Huawei Watch: první pohled na elegantní chytré hodinky

Huawei Watch Titul

Berlínský veletrh IFA2015 je na elegantní chytré hodinky skutečně štědrý, svou světovou premiéru si zde odbyla netrpělivě očekávaná druhá generace hodinek Moto 360, poprvé jsme si zde mohli osahat první chytré hodinky s kulatým displejem od Samsungu a také si zde odbyly plnohodnotný start elegantní hodinky Huawei Watch. Ty si sice svou světovou premiéru odbyly již před půl rokem na barcelonském MWC2015 ale pořádného startu se dočkaly teprve v Německu.

huawei watch

Huawei Watch nás zaujaly například použitím těla z nerezové oceli či safírovým krycím sklem, které by mělo poskytnout velmi slušnou odolnost vůči poškrábání. Hodinky budou k dispozici ve stříbrném, černém a zlatém provedení, které můžete kombinovat s koženým či kovovým, nerezovým páskem. Mezi chytrými hodinkami se tedy jedná o skutečně elegantní, chtělo by se říci až luxusní model, čemuž odpovídá i cena, která bude na zahraničních trzích začínat na 350$ (cca 8500 Kč) za verzi s koženým páskem. Pokud budete chtít vyměnit kůži za kov, dostanete se na cenovku 399$ (cca 9800 Kč). Nejdražší verze se svou cenou vyšplhala až na závratných 799$ (cca 19500 Kč)

První pohled na hodinky Huawei Watch

Huawei Watch – IFA 2015

Huawei Watch - IFA 2015

Specifikace Huawei Watch v bodech:

  • Displej: 1,4″, AMOLED, 400 x 400 px, 286 ppi
  • Chipset: čtyřjádrový Snapdragon 410
  • Paměť: 512MB RAM, 4GB úložiště
  • Konektivita: Bluetooth 4.1 LE ,WiFi
  • Senzory: senzor srdečního tepu, akcelerometr, barometr, gyroskop
  • Baterie: 300 mAh

 

Vašek Švec
O Autorovi - Vašek Švec

Vaška prakticky od dětství zajímaly nové technologie, ať už se jednalo o telefony, počítače či třeba auta. V době, kdy většina jeho kapesného padla na… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (7)