TOPlist

Google+ dostává aktualizaci – přináší nové funkce pro fotky

google_plus_ico

Google včera vydal významnou aktualizaci klientské aplikace své sociální sítě Google+. Kromě obvyklých oprav zjištěných chyb a problémů přináší také poměrně velké množství nových funkcí, včetně nedestruktivní editace fotografií na více zařízeních a zbrusu nových filtrů. Pojďme se tedy podívat, s čím nejnovější verze přichází:

    • Nedestruktivní úpravy fotografií na více zařízeních – od této verze můžete začít upravovat fotografii na jednom zařízení a pokračovat (nebo začít znovu) na jiném. To znamená, že můžete zálohovat fotografie v plném rozlišení z vašeho počítače, během několika sekund je upravovat na telefonu a nakonec třeba na vašem tabletu. Kdykoli se přitom můžete vrátit k výchozí verzi. Google tuto technologii nazývá jako „non-destructive editing in the cloud“.
    • Zbrusu nové filtry a kreativní nástroje – pro úpravu snímků budete mít výkonnou sadu nástrojů (jako jsou ořez a otáčení), filtry aplikované jedním klepnutím a vylepšení inspirovaná Snapspeedem (jako Drama, Retrolux a HDR).
Google+ dostává aktualizaci - přináší nové funkce pro fotky Google+ dostává aktualizaci – přináší nové funkce pro fotky

  • Všechny nové fotografie v jednom pohledu – výchozí pohled Vše zobrazuje celou fotogalerii – ať už se obrázky nacházejí v zařízení nebo v cloudu . Pokud je knihovna je opravdu velká (více než 10 tisíc fotografií) , pak zobrazení všech snímků chvíli trvá. V tomto směru se ale připravuje významné vylepšení větších knihoven, které by mělo přijít v průběhu několika příštích týdnů.
  • Snadný způsob, jak prohlížet své fotografie podle data – kromě hledání existuje i další způsob, jak rychle najít kýžené fotografie – při posouvání galerií zobrazuje posuvník po pravé straně datum pořízení. Snadno a rychle se tak můžete posouvat v čase libovolným směrem.

Lze předpokládat, že jako obvykle bude aktualizace Google+ uvolňována v několika etapách, takže pokud jste ji ještě neobdrželi, nezoufejte – i na vás přijde řada. Jestliže nechcete čekat, můžete si stáhnout instalační balíček APK přes následující odkaz (pro takový případ je samozřejmě nutné povolit instalaci z jiných zdrojů).

Currents
Currents

Zdroje: Android Authority, AndroidSPIN.

Karel Kilián
O Autorovi - Karel Kilián

Karel Kilián je zkušený technický redaktor a copywriter s bohatou praxí v oblasti informačních a komunikačních technologií. Jeho kariéra začala na pozici prodavače, odkud postupně… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (1)