Godfire: Rise of Prometheus – revoluční bojovka je v Google Play

godfire

Před několika měsíci jsme vám psali o chystané bojové hře s velmi slibným grafickým zpracováním. Jednalo se o hru GodFire: Rise of Prometheus, kterou vytvářela známá společnost Vivid Games (autoři hry Real Boxing).

O Android hrách (kromě našeho seriálu Pařba na víkend) vám na našem portále příliš často nepíšeme. Když už ale ano, většinou se jedná o něco opravdu zábavného, nebo revolučního. Na obzoru Android her se objevila novinka, která z prvotních screenshotů a herního videa vypadá opravdu revolučně. Hra nese názevGodfire: Rise of Prometheus a jedná se o bojovku připomínající PC/konzolovou hru God of War. Z dosavadních informací víme pouze to, že se hra dostane na mobilní zařízení. Jestli je tím myšlena platforma Android či iOS, zatím nevíme. S největší pravděpodobností bychom se jí ale měli dočkat i pro Android, protože o vývoj hry se stará společnost Vivid Games (autoři hry Real Boxing). Godfire: Rise Of Prometheus by měla oficiálně vyjít tento měsíc. Bude se jednat o placený titul. Co říkáte na video, docela slušný nářez, nemyslíte?

Tato hra je nyní dostupná ke stažení. Původní informace hovořily o tom, že se bude jednat o placený titul, což bohužel není pravda. Godfire: Rise of Prometheus nabídne skvělé souboje s běžnými protivníky, obrovskými bossy, vynikající grafické zpracování, propracovaný příběh a nekonečné možnosti přizpůsobení vašeho hlavního hrdiny. Pokud při neděli nemáte co dělat, tato hra pro vás bude jasnou volbou.

godfire rise of prometheus 1

Godfire: Rise of Prometheus trailer

Godfire: Rise of Prometheus Launch Trailer

Godfire: Rise of Prometheus Launch Trailer

Godfire: Rise of Prometheus
Godfire: Rise of Prometheus

Zdroj: Droidgamers.com

Jirka Pernica
O Autorovi - Jirka Pernica

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (63)