TOPlist

Dostane telefon Nexus 5 dalších 6 barevných variant?

NEXUS-5

Společnost Google nestojí pouze za samotným systémem Android, ale také za několika velmi úspěšnými telefony či tablety. Řeč je o řadě Nexus, která nabízí skvělý poměr cena/výkon, čistý Android a hlavně pak skvělou softwarovou péči (včasné aktualizace a výborná optimalizace). Google Nexus 5, poslední telefon této řady, se možná dočká dalších 6 barevných variant, které doplní stávající černé a bílé provedení. Napovídá tomu video, které se včera objevilo na internetu. V něm figuruje oficiální Play Store, ve kterém je u Nexusu 5 na výběr z celkem 8 barev, přibyly tak barvy: červená, oranžová, žlutá, zelená, modrá a růžová.

Později se na serveru PhoneArena objevily také fotografie, na kterých jsou jednotlivé varianty vidět lépe.

nexus-5-blue

nexus-5-purple

Než začneme jásat a vyčkávat, kdy se tyto barevné varianty dostanou na trh, musíme si nejdříve uvědomit, že se nejedná o oficiální informaci a může to být pouhý výmysl. Tomu trochu nasvědčuje zmíněné video, ve kterém neprobíhá načítání webu po změně barvy úplně standardně. Mohlo by se tedy jednat o podvrh.

zdroj: phonearena.com

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (3)