Nové bundy Tommy Hilfiger zvládnou dobít váš telefon

Tommy Hilfiger titul

Tommy Hilfiger je na poli módy velmi dobře známá a uznávaná značka, která se nyní rozhodla nahlédnout do sféry mobilního příslušenství. A využila k tomu to, co umí nejlépe – oblečení. Své síly spojila s výrobcem solárních článků Pvilion a na trh tak uvádí dvě novinky v podobě pánské a dámské bundy, které zvládnou dobít energii vašemu telefonu či tabletu.

Obě bundy k sobě mají připojeno několik solárních panelů. Ty jsou ohebné a voděodolné. Zároveň je lze z bundy snadno sejmout, či naopak znovu nasadit. Energie, z nich získaná, se pak ukládá v akumulátoru (resp. powerbance), ukrytém v jedné z předních kapes. Ten disponuje hned dvojicí USB portů, díky čemuž není problém dobíjet hned dvě zařízení zároveň. Výrobce sice neudává, jakou má baterie konkrétní kapacitu, nicméně tvrdí, že s ní nabijete zařízení s 1500 mAh baterií více než čtyřikrát. Neudává ani jak dlouho solárním panelům trvá tuto baterii dobít, nicméně pokud se vám nebude chtít čekat až solární panely odvedou svou práci, můžete ji dobít klasicky přes USB, přímo ze sítě.

Obě bundy jsou již dostupné v internetovém obchodě Tommy Hilfiger. Nutno podotknout, že si výrobce své novinky patřičně nacenil – za pánský model si účtuje 349€ (cca 9.600 Kč), za dámské provedení si připlatíte ještě víc a z peněženky tak budete muset vytáhnout 379€ (cca 10.500 Kč).

Jak se vám řešení bund se solárním dobíjením od Tommy Hilfiger líbí?

 

Zdroj: cnet.com, tommy.com

Vašek Švec
O Autorovi - Vašek Švec

Vaška prakticky od dětství zajímaly nové technologie, ať už se jednalo o telefony, počítače či třeba auta. V době, kdy většina jeho kapesného padla na… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (19)